reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Blekinge może dla kogoś to nie jest takie oczywiste że kobieta w 9 miesiącu rodzi :p :rofl2:
Kasiadz trzymam kciuki żeby się porządnie rozkręciło &&

Noc u nas też koszmarna, co godzinę się budziłam na siq, między 3 a 4 była dłuższa przerwa na kanapkę :) a teraz jestem zmęczona a muszę się zabrać za prasowanie i chyba spakuję kubek i sztućce do torby szpitalnej może moje dziecię za kuma o co matce chodzi :-D

Dołączam do wizytujących dzisiaj, ciekawe czego nowego się dowiem. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&

reklama
POLI nawet mnie nie stresuj, ze to badanie czystkosci wód tak boli:( ja mam miec we czwartek...
KASIADZ oooo może akcja się powoli rozkręca:) trzymamy kciuki:&

ale mi się mała wierci:szok: się dziecie zdenerwowało:-D
mąż mi się rozchorował:( a buu...... wszystko idzie nie tak...

kwasia, gnidka, sylwia powodzenia na wizytach!!!
Poli nie oszczędza Cię Twój Leoś:sorry: a dlaczego nie spał? coś go bolało? czy po prostu nocny marek Ci się trafił?
kasiadz oby Franek się w końcu zdecydował!!!

Za nami atak bólu brzuszka i próba zrobienia kupki, już zamierzałam użyć kateterku WINDI ale emek zrobił skuteczny masażyk i Jaśkowi ulżyło:tak:

edit

domikcw zdrówka dla emka!

Ostatnia edycja:
Witam w południe :-)
Och to moje spanie :-( a już tak dobrze było, ale co tam trzeba przetrwać.

Wizytujące dziewuszki powodzenia &&&&&

Kasiadz mam nadzieję, że się dzisiaj rozdwoisz :-D &&&&&

U mnie objawów jakichkolwiek brak, poza twardniejącym brzuchem. Jak na razie nie wiem co to skurcze (bolesne). Sama nie wiem czy to dobrze :confused:

Gwiazda mi brzuch roznosi we wszystkie strony, czy wasze dzieciaczki też takie aktywne?

Witam i ja, ciągle dojąca się mamusia :)

oczywiscie znow nie przeczytałam co napisałyście....brak czasu....

Patik- u nas chyba tez jakis malutki ból brzuszka się pojawił, bo Felutek mi dzis pierwszy raz marudził i troszkę płakał (a kupki nie było w pieluszce).

Nie cierpię tego odbijania! mały często nie chce beknąć, albo nie może, a ja potem non stop schylona nad nim i wpatrzona czy mu się nie ulewa i czy się nie dusi:-( najgorzej w nocy, po nocnym karmieniu....

Czy Wam (mamusiom karmiącym) też się tak chce jesc????? Ja bym węglowodany to tonami żarła!!!!! Masakra jakaś.....

Strasznie to dojenie ciągłe znoszę. Sutki bolące, aż białe od zassania w laktatorze. Odciągam pokarm i daję Malemu, bo on sam to ciągle mi zasypiał. Ale dziś było ważenie- i ładnie przybrał więc jestem spokojniejsza.
Pewnie niedługo będę musiała go dokarmiać sztucznym pokarmem.

Nie byliśmy jeszcze na spacerku. Mam wyrzuty. Ale raz że chodzić nie mogę, a dwa...jakoś tak zimno...sama nie wiem. Pogońcie mnie! Wszystkie maluchy już były na spacerze? Od kiedy powinno się spacery robic? widziałam, że Cortin to juz pomyka, a młodszy od Felutka.

Bella- budują koło mnie fajowy plac zabaw :) Będziemy mogły się spotykać- np. na wypieku chleba :-) (bo będą kąciki tematyczne).
Co do doktor pediatry- trudno mi ocenic, bo ja pierwszy raz w życiu byłam u takiego lekarza, ale była miła i w miarę konkretna (tylko strasznie kaszlała i oboje z M. tylko zerkaliśmy z przerażeniem na siebie).

reklama
Poli - współczuję nieprzespanej nocy..

Moja klucha wczoraj po kąpaniu (ok. 20) i jedzeniu (skończyłyśmy koło 21:15) zasnęła i obudziła się parę minut po 1:00.. nakarmiłam ją, przewinęłam, pospała do 4, potem o 7 karmienie, przewijanie i tak cały dzień się budzi co 3-3,5 godziny.. zależy czy ją dupka piecze..

No i dziś po raz pierwszy zostałam osikana.. :laugh2: nie wiem za jakie grzechy.. :)

nierozpakowane! trzymam kciuki cały czas :happy:

Do góry