Mamuski ja do Was z zapytaniem jak Dziecko pobudzic do ssania bo moj
Maly to taki len, ze nie chce ssac nawet z butelki
a ja wpadam powoli w czarna rozpacz. polozne nic nie pomagaja a ja nie mam juz sily i plakac mi sie chce mam nadzieje, ze jutro mnie stad wypuszcza bo nawet dziecka nie kapia. to juz chyba nie jest normalne?!
Maly to taki len, ze nie chce ssac nawet z butelki
moze małego w policzek albo brodę polaskocz, w stópke posmyraj.może przysypia i temu nie ssie.
U mnie było to samo, nikt w niczym nie pomoże
Niektóre dzieci płakały non stop a one nawet się nie spytają co i jak
My wyszliśmy ze szpitala godzinę po wypisie, bo nie mogliśmy sami dać sobie rady z ubraniem Leosia tych 10 warstw..
A ta znieczulica kompletnie mnie zaskoczyła- zawłaszcza piguły z noworodków były straszne..W nocy jak oddawałyśmy z dziewczynami dzieciaczki na kilka godzin to miały miny jakby chciały nas zabić..Na wszytko, co sie pytało to była odpowiedź, że tak ma być...Koleżanka z sali prosiła, by absolutnie nie dokarmiac dziecka- a jak dziecko przyjeżdżało do nas na salę to podejrzanie długo spało..Pewnie im płakało i trzeba było uciszyć..A najbardziej mnie wk... jak przyszła do mnie jedna w dzień porodu o 23, gdy chwilę wcześniej oddałam Leosia bo nie byłam w stanie palcem ruszyć z bólu.. Miała pretensje, że dziecko ciągle płacze i powiedziała, że przyprowadziła małą beksę
. Popłakałam się prawie z żalu, że go tam oddałam, a on biedny płakał..Potem już go oddawałam tylko, gdy musiałam, np. na badanie lub gdy musiałąm iść do wc..I to z bólem serca...:-