Błękitna_Orchidea
Fanka BB :)
Gosia B. - zazdroszczę okropnie..
u nas jak to mówią... Polska?
u nas jak to mówią... Polska?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

mam nadzieję że mi się trafią fajne położne. Chociaż może lepiej się nie nastawiać
) i jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona bo ma tam więcej do gadania i nie będę zdana na łaskę lub niełaskę jakiegoś obcego lekarza.
masakra jak to brzmi 

i do psa się przystawia...
ma tam jakiegoś swojego absztyfikanta, który ją tam zadowala ale jej to chyba mało 
zrobiłam dziś pranie, wymyłam podłogi i upiekłam 3 pizze z czego została tylko połówka jednej sztuki
najadłam się jak bąk i zapewne w nocy zaatakuja zła i podstępna zgaga, ale co mi tam. Warto było 
Synek zabiera cały mój czas!! Oj dobrze, że mąż jeszcze tydzień w domu!...padam ze zmęczenia haha..Dziś miałam też kryzys bólowy, aż płakałam z bezsilności tak boli wszytko w kroku- szwy, kości, mięśnie..Podbrzusze też nie oszczędza..Myślałam, że z dnia na dzień będzie lepiej a tu d...a
Wy też na bank na takie traficie! Za te potem już niemal wszystkie były wredne:/
;-)
, że tak ładnie przybiera i w ogóle taki oh ah..Trochę mnie zdołowała połogiem, powiedziała, że przy moim pęknięciu bym się nie nastawiała, że potrwa on 6 tyg- na bank będzie to dłużej
Chciałabym cholera już ćwiczyć, a nie jestem w stanie buuuuuu
ale zaczynam odróżniać głośne bączki od tych z zawartością
nie miałaś jeszcze ściąganych szwów? może po zdjęciu nie będzie tak bolało
bądź dzielna

, nasze irlandzkie chlopaki rodza sie w okolicach 4 rano, powodzenia, aby to juz bylo to!