Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Klowee Ja też poszłam do świętego spokoju, ale tego spokoju miałam mniej, zaczęłam się stresować tym wszystkim ale na szczęście moja pediatra mnie w tym wszystkim hamowała i kazała się nie przejmować tak mocno i że pewnie przesadzają no i przesadzili. Ale rozumiem Cie, lepiej sprawdzić.
kasiadz Kupiłam te wkładki dady i zdziwiłam się że są osobno pakowane Dzisiaj wypróbuję i pójdę po więcej paczek jeżeli się sprawdzą bo kobietka w kasie mówiła że to tak z okazji dnia dziecka tylko i może będą się te produkty pojawiać co jakiś czas.
hej dziewczyny
Co ja bym dała,żeby się ze mnie lało i żebym musiała używać tych wkładek. Przynajmniej jakoś psychicznie bym miała świadomość,że mały się najada...
Ja chyba idę po więcej podkładów do przewijania bo są fajne
ja mam podobne jak na_cik... też bym chciała żeby się tak ze mnie lało, żebym aż wkładek musiała używać - pudełko Johnsonowskich stoi prawie nie tknięte mam wrażenie, że mam coraz mniej pokarmu
ja tych Dad jeszcze nie testowałam, dlatego na promocji ich nie kupiłam.. ale kupiłam klips do smoczka, butelkę z rączkami do trzymania na 6+ i drugą zwykłą 250ml a do Rossmana jeszcze nie doszłam
co do podkładów do przewijania, przez pierwszy miesiąc używałam tych jednorazowych, które najpierw kupiłam tylko dla siebie, ale kupiłam sobie 2 materiałowe z ceratką od spodu, w sumie oba kosztowały tyle co 3 opakowania jednorazowych, więc myślę że się bardziej opłaca przeprać od czasu do czasu
Ze mnie tez się nie leje, i tez dwa szczury wiszą :-( a jak wcześniej pisałam ze mała się najada to już przestała :-( wisi na cycku co godzinę :-(
Byłam w Biedronie i kupiłam wkładki (chociaż sama nie wiem czy mi się przydadzą) a z pamperów tylko 5 zostały.
Właśnie napiekłam mufinek zrobiłam dzisiaj najazd na ikee i kupiłam silikonowe foremki do mufinek i oczywiście musiałam je wypróbować (każdy pretekst dobry co nie)
Nie wiem czy to psychika u mnie tak działa ale jak na wypiję herbatkę laktacyjną to podczas karmienia aż ze mnie tryska i mam tak ciągle. A jak nie wypiję to jest normalnie