Dreamuś my podajemy delicol ze względu na zielone kupy. Kupy jak były zielone tak i są
Postanowiłam zmienić mleko- z bebilonu na bebiko wbrew zaleceniom pediatry;-) zobaczymy czy się poprawi. Na ulewania dajemy debridat- no i oczywiście jak ulewał tak ulewa, nie nadąże przebierać
Chyba po prostu trzeba uzbroić się w cierpliwość, próbuje zagęścić mu mleko kaszą ale efekt jest taki, że samego mleka już nie bardzo chce pić, ehhhh życie.....
Postanowiłam zmienić mleko- z bebilonu na bebiko wbrew zaleceniom pediatry;-) zobaczymy czy się poprawi. Na ulewania dajemy debridat- no i oczywiście jak ulewał tak ulewa, nie nadąże przebierać
Chyba po prostu trzeba uzbroić się w cierpliwość, próbuje zagęścić mu mleko kaszą ale efekt jest taki, że samego mleka już nie bardzo chce pić, ehhhh życie.....
tak jak pisałam musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać
tylko jak tu być spokojnym gdy nasze dzieci cierpią

Dzisiaj jest 12 dzień bez kupki. Brzusio miękki, nic mu nie dolega, nie marudzi. Nie chce za każdym razem dawać mu czopka, ostatnio zrobił mega kupę po czopku 5 czerwca, na drugi dzień sam z siebie taką normalną i od tego czasu nic. Czasami robi takie kleksy małe, ale to nawet pieluszka nie jest ubrudzona bo wszystko na tyłku zostaje. Ja już nie wiem o co z nim chodzi. Wyczytałam, że niektóre dzieci i 14 dni mogą nie robić, bo cycowanie to karmienie bezresztkowe. Teraz już wiem czemu on tak grubnie - je i wchłania, a nie wydala
biegnę pod prysznic a potem na spacer z Lauruskiem bo pogoda dzisiaj piękna, wakacyjna
. Kochana, ja po domu to już tylko w kucyku, bo inaczej to wszędzie pełno moich kłaków, a po myciu włosów, to taką niezłą garść wyczesuję wrrr, ale jak przestanę karmić, to strzelę kurację z tabletek H-pantoten i będzie super, tak jak i poprzednim razem.