dooooooooooooooooooooopa napisalam posta i mi go zjadlo cos

wrrr jeszcze raz !
Paol ja za dzieciaka obgryzalam paznokcie nie pomagalo nic ;-) ale sproboj z tym gorzkim lakierem moze akurat twojej lasce nie posmakuje i przyniesie oczekiwany efekt ;-) powodzenia w szpitalu, wracajcie do nas szybko !!!
Kwaituszek moj Cortin tez zjada wszystko co mu w rece wpadnie ;-) dzis moje spodnie od pizamy dorwal, zanim mu zabralam to z nich kapalo tak je obslinil ;-)
Eve szalejecie z jedzeniem

Cortin owoce lubi szczegolnie jablko gdy ja jem ;-) ostatnio na ogrodzie jedlismy na spole maliny ;-)
smoniczka zazdroszcze wypadu na szoping

lubie czasami wyjsc z domu sama bez dzieci, ide czasami po chleb do sklepu, jak wracam po 30 min to jestem steskniona jakbym 3 dni ten chleb kupowala ;-) i mam wrazenie ze laduje to mi strasznie moje poklady cierpliwosci taka chwila dla siebie ;-)
zapodalam ostatnio Cortinowi kaszke mleczna ryzowa ale bez szalu, zjadl 80 ml po czym wciagnal mleko z dwoch cyckow i wcale nie spal dluzej

cos czuje ze z nim ciezko bedzie, on taki cyc mamusi jest

z braku laku zje wszystko co do dzioba dostanie pod warunkiem ze ja go nie karmie ;-) ale je bo mu daja, a cycka je bo uwielbia hahaha

;-) moze jeszcze nie dorosl ? do posilkow stalych ? nie wiem, bedziemy probowac dalej !
pediatra kazala wprowadzic gluten, uczynilam to dodajac manne do ziemniaka z marchewka - zjadl, probowalam mu dac ziemniaka ze szpinakiem ale malo pawia nie puscil ;-) na jarzynowa zupe zareagowal podobnie ;-)
wiec od czasu do czasu cos mu dam w ramach wprowadzenia glutenu ale nie codziennie, jak skonczy 6 m. zaczynam gotowac sama, moze bardziej mu posmakuje ;-) Cortinka sloikow nie tolerowala moze Cortin poszedl w slady siostry ;-)
aaa dzis w biedronce blendery za 29.99 zl !!!!!!!!!!! polecam
szkoda ze sie wynioslycie na FB i zycie tu umiera :-( mam sentyment do BB starszny!!!!!!!!