martuszka5
Fanka BB :)
Acha- i powiem Wam, że pomimo ze Felek je tylko ziemniaka i to dopiero od kilku dni, to te posiłki i karmienie łyżeczką to dla mnie jak do tej pory jedne z przyjemniejszych chwil macierzyństwa
Może dlatego, że nie karmiłam piersią, moze dlatego że synek nie chciał mleka i strasznie musiałam się namęczyć zeby mu wcisnąc. Dlatego teraz jak patrzę, jak on śmieje się na głos jak dostaje tego kartofelka i taki szczesliwy- to i ja jestem mega szcześliwa
Może dlatego, że nie karmiłam piersią, moze dlatego że synek nie chciał mleka i strasznie musiałam się namęczyć zeby mu wcisnąc. Dlatego teraz jak patrzę, jak on śmieje się na głos jak dostaje tego kartofelka i taki szczesliwy- to i ja jestem mega szcześliwa

niestety nadal nie przesypia dłużej sam. Budzi się i koniecznie musi się przytulić 

, ciuchy nosi na 74, a waga z wczoraj to równo 7 kg, w ciągu ostatnich 20 dni przybrał 200 g, więc bez rewelacji. Fajnie, że Felusiowi smakuje ziemniaczek, jak ja rozumiem Twoją radość z tego, że dziecko coś chętnie zjada, moja Gwiazda do tej pory je niechętnie i trzeba się codziennie nagimnastykować, żeby ją nakarmić, mam nadzieję, że synuś będzie bardziej chętny do jedzenia, bo jak mi przyjdzie za dwójką tak biegać z jedzeniem, bo czasu na nic innego nie będę miała.