reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Prezesko według polskiego czasu się spóźniłam, według irl jeszcze nie - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ;-)
tą Stefankę ze zdjęcia chętnie przyjmę i pożrę :-D:tak:

w temacie jedzenia - Julek obiadki wcina chętnie, owocami pluje :-D i ja jak jest ciepło to obiadków nie podgrzewam ze słoiczków. chyba, że sama gotuje i trzymam w lodówce.

reklama
Hej!

dreamuś -i co tam nadawali?:-D Kajtuś dba o rozrywkę mamusi:tak:
martik - pozdrów morze od nas:tak:
kwasia - mamy te same marzenia;-) mnie tak ciągnie nad morze, ale jakoś nie jest mi dane wyjechać:baffled:

A mój Jasieczek ma już drugie oczko zaropiałe. Przemywam obficie solą fizjologiczną ale w poniedziałek idę z nim do okulisty bo nie wyglada to najlepiej:-(

Kajtek Wolna Europa :))))) współczuję u nas też noc z przebojami, chyba to gorąco tak na małą działa.

Oj ja też bym się wybrała nad morze, ale tylko po to żeby poczuć ten klimat, bo plażować to ja się nie lubię.

Patik Madzi oczko ropiało od samego urodzenia :baffled: i powiem szczerze, że dopiero jak dostaliśmy kropelki to przeszło, jak przemywałam solą to pomagało na kilka dni i później znowu nawrót. Zdrówka dla Jasia :))

generalnie audycje dowolne szly....ale malo muzyki duzo gadania;-) pomimo ze padam na twarz to jakos tak mnie to dzis rozbawilo ze zamaist sie denerwowac to mialam ubaw po pachy.

patik oby Jaskowi szybko przeszlo.

ja mieszkam nad morzem (chociaz ci z helu twierdza ze zatoka to nie morze) i dopiero jak zostalam zmuszona przez macierzynstwo do dlugich spacerow, to zaczelam czerpac z morskich widokow.
ide sprzatac, bo chlopakow wyprawilam na dluuuuuuuuugi spacer ze wskazaniem nie wylazic na slonce, trzymac sie cienia.

dobry
pospaliśmy dzisiaj wszyscy (łącznie z Julkiem!) do 9:20 - normalnie rozpusta :))) dziecko z lekka chyba zapomniało, że codziennie o 8 pije mleko i nam tej pobudki nie zafundowało :tak: tylko o 6 się przebudziliśmy bo się kręcił, ale tylko go zgarnęliśmy na dospanie do nas i tak pospaliśmy, że szok :tak:
także w nagrodę za to idę piec ptysie - a co! :-D
miłego dnia babolce ;-)
martik zamów taką pogodę na przyszłą niedzielę ;-) to pospacerujemy, a nie będziemy się kisić pod dachem :tak: choć u nas własnie parę kropek deszczu spało, ale Mikołaja już na podwórko muszę wygonić :)

edit godzina później - czy napisałam, że parę kropek deszczu spadło?? no to już leje!!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry