Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Dziewczyny mam do Was pytanie. czy któraś z Was posiada huśtawkę dla dziecka? Przydaje się? Bo trafiła mi się okazja do kupna a M twierdzi że lepiej już w chodzik zainwestować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jutro będę jeszcze dzwonić
jest troszkę lepiej ale wolę żeby lekarz zobaczył. Jak u kardiologa????
a potem barku czasu o i tak wyszło. teraz korzystając z chwili że Adaś śpi pomyślałam że może znowu się odezwę...
), dobrze że Adaś juz uwolniony z szelek. A rówieśników nadgoni i to szybciej niz myślisz 
;-)Szymi tylko coś nie mógł przywyknąć do górskich klimatów, bo strasznie tam spał- tzn. budził się co 2 godziny przy czym raz chciał jeść a raz nie- chodziło tylko o złapanie i multanie cyca do dalszego spania

jeśc nie chcę nic tylko cyca i wody łyknie.
Czasami robie zupkę z kalafiorkiem lub brokułem. Z owoców to jabłko, banan, śliwka, dziś morela. Jutro chcę dać winogrona:-)
;-) a niee;-) Ale kaszką na śniadanko z malinami z ogródeczka nie pogardzi ;-)
sposób ułożenia nóg dziecka w tym czymś, na pewno nie odpowiada normalnego ludzkiemu chodzeniu. Dziecko ma się uczyć balansować ciałem tak, żeby łapać równowagę i wolę żeby się trochę pomęczyło i nabiło troszkę siniaków ;-) niż później latać z nim po rehabilitantach i innych lekarzach ;-):-)

dziękuję Wam z calego serca za odpowiedzi
Na wszystko przyjdzie czas, nie bedę jej zmuszać do siadania i chodzenia jesli sama nie będzie gotowa. Sąsiadki syn siedzi już na 5 mc sam a mojej to jeszcze daleko, ale co tam.