Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
vanilijka staram się być silna ale jest ciężko bo od samego poczatku ciąży SA problemy jakieś powiklania, psychika wysiada
wiem co czujesz ja tak samo mam fakt teraz troche jest lepiej ale ciagle boje sie kazdej wizyty ze znowu cos gin wykryje u mnie pierwszy trymestr byl pelen komplikacji najpierw plmienia pozniej krwiak i leżenie plackiem pozniej pekla mi torbiel jajnika kolejne zagrozenie a na koniec twardnienie macicy tak mi uplynal 1 trym. :/ wiec wiem co czujesz ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze i nie zalamywac sie bo znosimy to wszystko dla naszych malenstw ja wierze ze wszystko bedzie dobrze i ty tez tak mysl !![]()
ja odczuwam takie bulgotanie/motylki w brzuchu. przewaznie wieczorem i czesto podczas sluchania muzyki. nie bardzo wiem co powinnam czuc wiec nie wiem czy to sa ruchy
Dziś od rana posprzątałam, poodkurzałam i umyłam podłogi, także reszta dnia tylko i wyłącznie odpoczynek![]()
Nie ganię kobiet, które palą w ciąży, ale ja sama mam świadomość, że jest to krzywdzące dla dzidziusia, więc nie odważyłabym się zapalić![]()
Ja pierwszym porodem sie nie denerwowalam.. bylam dziwnie spokojna. Z drugim juz nie bedzie tak dobrze![]()

Hej Dziewczyny
Ja witamin na razie nie biorę żadnych, jedynie kwas i magnez. Lekarz kazał dostarczać witamin w postaci naturalnej, jednak zastanawiam się czy bliżej jesieni nie zacząć stosować suplementów
apropos porodu to ja totalnie o tym nie myślępanikować pewnie zacznę tuż przed!
Chciałam Was zapytać jak u Was wygląda kwestia informowania o ciąży, u mnie wie najbliższa rodzina i kilkoro znajomych, ale odkąd zaczął rosnąć brzuszek mam niewypowiedzianą ochotę by chwalić się to ciążą i podzielić się szczęśliwą nowiną z większym gronem osób. Może wyda się Wam to śmieszne, ale boję się, że mogłabym tym pochwaleniem się zapeszyćjak to wygląda u Was?

.... tutaj jestem agresywna... tylko moj mąz i córka maja do tego prawo.. no i gin :-)Czesto na fb widze zdjecia usg np
Cześć dziewczyny :-)
Ja mam takie pytanie:Czy którąś z was pobolewa podbrzusze tak po lewej stronie?