reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2015

Uwazam ze faceci nie musza patrzec miedzy nogi, niech trzymaja za rece i juz.

Co do znieczulenia ja biore i inaczej nie rodze :)))

Ja dotarłam do szpitala z takim rozwarciem , że juz mi odmówili...i musiałm rodzić na żywca, ale teraz jest jeszcze gaz akurat w tym co ja będe rodziła.

Dużo też faktycznie zależy od szpitala i personelu w którym się rodzi.

Dziękuję Wam wszystkim za opinię :)

reklama
Mój jeszcze przed ciążą się pchał na porodówkę i bardzo chce i już. I ja też nie wyobrażam sobie, że miałabym być bez niego. Tym bardziej, że coraz bardziej mnie to przeraża, a on jest dla mnie ogromnym wsparciem. Co do znieczulenia, to chciałabym bez, ale zobaczymy. A ja się coraz gorzej czuję, kaszel i katar mnie zamęczą zaraz. Aby do 19:00 i do domu i hop do łóżeczka.

Elunia wkurzyl mnie bo chce isc na spacer, idziemy 10 metrow on juz nie chce. I wiele innych sytuacji..ale tak jak u Ciebie, za chwile przychodzi i przeprasza i sie tuli.

co do znieczulenia to w planie porodu napisze i w szpitalu powiem ze chce, na infekcje ucha zrobilam sobie olejek czosnkowy na wzmocnienie specyfik inge :-) plus syrop z cebuli i leze caly weekend, nie wiem czy w ciazy mozna sobie do ucha aplikowac krople olejku herbacianego nie moge znalezc tego w sieci:baffled: moze uzywalyscie?

Niestety nie wiem co można aplikować do ucha...mam takie jedne krople młodej - co można stosowac do ucha i do oka, zaraz przeczytam ulotkę w necie czy można w ciąży.
Też się muszę wybrać do laryngologa bo coś mi się uszy przytykają...nawet przy przełykaniu śliny.. obawiam się, że to te choróbska mi wszystko tam pozatykały :(

Dobra Julkę ze żłobka odebrałam więc idziemy pichcić. ;-)

apropos porodu to koniecznie chce rodzić z partnerem, nie wyobrażam sobie inaczej. Będę się bać, w szpitalu nie podają znieczulenia, dlatego chce spokojnie skupić się na porodzie, a on w tym czasie będzie pilnował sytuacji, czy wszystko idzie jak należy i czy na pewno mnie dobrze traktują :-D trochę lipa z tym znieczuleniem, jestem ciekawa jak zniosę bóle...

reklama
Do góry