Anikaaaa
Fanka BB :)
Witam
Jestem dzisiaj tak naładowana energią że mogłabym latać:-) a wszystko za sprawą mojego dzieciątka, które wczoraj wieczorem pierwszy raz dało się poczuć:-) były to takie bardzo delikatne ruchy, ale wrażenia bezcenne
dawno mnie tak nic nie uszczęśliwiło:-)
U nas tak mglisto że prawie nic nie widać, dzisiaj chcemy się wybrać na targi dziecięce i może przy okazji odwiedzę siostrę;-) póki co lecę pod prysznic i ogarnąć co trzeba;-)
Miłego dnia! ;-)
dawno mnie tak nic nie uszczęśliwiło:-)U nas tak mglisto że prawie nic nie widać, dzisiaj chcemy się wybrać na targi dziecięce i może przy okazji odwiedzę siostrę;-) póki co lecę pod prysznic i ogarnąć co trzeba;-)
Miłego dnia! ;-)

ruchy czuje roznie miedzy pepkiem a spojeniem, a wczoraj udalo sie po raz pierwszy poczuc mojemu mezowi :-) hmmm nie wiem co zrobimy z tym dniem, chyba bede kontynuowac batalie przeciwmeszkowa-owocowki sie rozszalaly po 2 tygodniach nieobecnosci w mieszkaniu. Najlepiej sprawdza sie chyba reczny odkurzacz reczny.. poza tym moja corka nie ma humoru od rana, oby tylko bol glowy sie nie rozkrecil na maksa bo wtedy najchetniej schowam sie pod koldre i udaje, ze mnie nie ma :-)