Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zor u mnie tez corcia siedzi pupa w dol ale moj gin mowi ze to nic dopiero w 3 trym. moze sie obrucic :-)

.
pamiętam słowa koleżanki która mówiła że woli rodzic niż żeby kolka ją męczyła więc domyślam się że cierpialas - mega przytulas dla Ciebie. A z ciekawości gdzie byłaś na pato? Na kopernika?
ale poryczałam sobie wczoraj jak pomyślałam jaka batalia mnie czeka po urodzeniu malca.. w końcu dzieci ciągle coś wylewają, tłuką i muszę mojego K. nauczyć, że się zdarza i nie ma co awantur z takiego powodu robić.. powiedziałam mu wczoraj, że współczuję mu jego dzieciństwa bo jego matka robiła dokładnie tak samo.. i on niby nie chce być taki.. ale niedaleko pada jabłko od jabłoni.. i wg męskiego myślenia: przecież wystarczy jak wytłumaczy dziecku, żeby uważał i nie rozlewał/ nie tłukł i po kłopocie.. ;-) no ale dziewczyny.. pełnia jest od wtorku.. więc trzeba na bzdurne awanturki uważać