reklama

Luty 2015

reklama
Nie mam tu swojego ginekologa. Natana rodziłam w Polsce.

Jutro rano powtórzę test, i zapiszę się odrazu do ginekologa.

Na początku @ jak dostałam było bardzo mało jasnej krwi a teraz już tylko brązowe tak jak zawsze mam na koniec okresu. To już koniec go? Nie rozumiem.
Wiem, że można mieć okres w ciąży ale przy poprzedniej tak nie miałam, miesiączka odrazu mi się zatrzymała . Miałam tylko w dniu spodziewanej @ lekkie czerwone niteczki

Ostatnia edycja:
Nie mam tu swojego ginekologa. Natana rodziłam w Polsce.

Jutro rano powtórzę test, i zapiszę się odrazu do ginekologa.
Tylko najlepiej jakby już nie było krwi, bo może nie wyjść. Zapisz się do jakiegokolwiek ginekologa, ale powiedz o co chodzi, bo u mnie np. muszę miesiąc czekać na swojego lekarza.

Co do okresu, to w ciąży nie może występować. Mogą być plamienia. Skoro w tym miesiącu miałaś już chwilowe plamienie i teraz też tylko przez chwilę, to idź jak najszybciej do lekarza.

Nie było mnie chwilkę a tu już 7 stron?? :D Dobrze, że nas coraz więcej :)

Zor tez bylam zielona i przestraszona a po co masz zrobic usg za tydzien?
Poprzednio zawsze na wizycie mialam usg robione.Zor czy bierzesz juz witaminki? Smarujesz sie czyms?
A jak sie czujesz?

usg za tydzień pewnie po to by zobaczyć czy jest serduszko :) tak mniemam ale zobaczymy..
Witaminki biorę ale niczym się nie smaruję.. po co? i gdzie? ;)
A czuję się nawet nieźle, tylko jestem ospała i szybko się męczę, piersi bolą tak, że w nocy budzę się jakieś 15 razy i już :)

Witam lutówki i gratuluję:
monikamarcina
gabis
Mujer
Sandrusia1995
tweety1985

89Katia Witaj tegoroczna lutówko :)
z@t witaj i trzymamy kciuki :)
elunia r. dwa razy luty? :O

Witam! Jestem Anna i też będę lutówką. Z okresu i USG termin na 8 luty. Czekałam na Was. życzę wszystkim zdrówka. A co do samopoczucia to jest dobrze czasami troszkę mnie mdli, całkiem inaczej jak ostatnio bo mam 4 letniego synka.

Witam nowe mamusie!

Tweety moj rocznik 1981, mieszkam w Puławach ;-)

Zor uwazam ze trzeba sie smarowac mimo tego ze nie zawsze pomaga to na rozstepy ale skora jest inna, nawilzona a przy tak duzym rozciaganiu uwierz ze bedzie Ciebie brzuszek swedzec, a powiekszajace sie piersi tez nawilzenia potrzebuja :-D
W pierwszej ciazy stosowalam mustele, bio oil a potem olejek z babydream. Teraz mam olejek.

reklama
Hej dziewczyny. Ja od rana mam okropnego stresa. Takiego ze wiekszosc dnia plakalam ze strachu. Moj syn dostal wysypki i wiekszosc objawow sie zgadzala z rozyczka.. no i drze o moje drugie malenstwo... lekarz stwierdzil bardziej szkarlatyne niz rozyczke ale kazala mi zrobic badania na przeciwciala rozyczki.. wyniki jutro po 9.. cholernie sie boje....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry