Alkaa
Fanka BB :)
SuperBeta 1795
Ostatnia miesiaczka 18maja.
Beta nie jest za mała? Jutro idę sprawdzić jak przyrasta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperBeta 1795
Ostatnia miesiaczka 18maja.
Beta nie jest za mała? Jutro idę sprawdzić jak przyrasta
Poronienie jest ciężkim przeżyciem, normalne że się boisz. Wysyłam dużo uściskówMoże powinnam zacząć od tego że mam w domu czteroletnią córeczkę pierwsza ciąża była "niby ksiażkowa" zakończona CC że względu na mój rozgruchotany kręgosłup w odcinku lędźwiowym.
Druga ciąża (ta stracona) 19/06/21 zaczęłam plamić zgłosiłam się do lekarza on stwierdził że może jest to ciąża pozamaciczna robiłam wtedy bhcg rosła nieprawidlowo potem zaczęła spadać. Obyło się bez szpitala ale krwawiłam i plamiłam do 08.21.
Cały czas byłam pod opieką lekarza nie zalecił mi On wtedy dodatkowych badań by drążyć przyczynę stwierdził że czasami tak bywa i jeśli w przeciągu najbliższego roku nie zajdę w ciążę zaczniemy szukać i drążyć.
Że wstępnych wyliczeń wychodzi ze 23/06 rozpocznie się 6tudzień planuje wtedy pójść na betę i z wynikami do lekarza. Dziewczyny boję się poronienie było ciężkim doświadczeniem rok starań też nie był łatwy.
Beta 3800Supernie sugeruj się poziomem, ważny jest przyrost
daj znać jak przyrasta. Ja dzień po dacie planowej miesiączki miałam około 500 a po 48h coś koło 1500, obecnie 23tc
![]()
No i superBeta 3800
Lekarz na 6go lipca