• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Magnez i witaminy

Borowka695840

Aktywna w BB
Hej mam pytanko od początku ciąży biorę magnez 2 razy dnia (zalecenie lekarza) zaczęłam drugi trymestr i zmieniłam kwas na femibion z witaminami i tam zauważyłam też magnez. Mam pytanie czy dalej mogę sobie brać 2 tabletki i ten kwas. Nie zdążyłam zapytać lekarki na wizycie . Czy to może być za dużo 🤷‍♀️kupuje sobie magne b6 forte

reklama
Hej mam pytanko od początku ciąży biorę magnez 2 razy dnia (zalecenie lekarza) zaczęłam drugi trymestr i zmieniłam kwas na femibion z witaminami i tam zauważyłam też magnez. Mam pytanie czy dalej mogę sobie brać 2 tabletki i ten kwas. Nie zdążyłam zapytać lekarki na wizycie . Czy to może być za dużo 🤷‍♀️kupuje sobie magne b6 forte
To zadzwoń do lekarza i się zapytaj 🙂

Biorę magne b6 forte 4 tabletki dziennie do tego femibion 2 :) jedyne co robię to dziele sobie dawkowanie 2 magnezy z rana w południe witaminy i 2 magnezy wieczorem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry