reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Witajcie, dzis byłam na wizycie:) wszystko jest ok:) Fasolka ma 52mm:) genetyczne dopiero w poniedziałek, ale sie nie boję...co bedzie to będzie, grunt że serduszko bije:)
jesli chodzi oi to badanie macicy to ja miesiąc temu miałam robione, a teraz nie, ale mam nadzieje ze będzie ok:) lekarz powiedział że mogę już odetchnąć ponieważ zaczął się 13tc, a wielkość Dzidzi jest właściwa:)

reklama
coś tu się nerwowo troszkę zrobiło przez tą macice;-) mój gin też bada mnie ręcznie żeby sprawdzić czy macica się rozpulchnia i jak tam szyjka i tyle a potem usg.Nie ma co się tu spierać i na pewno wszelkie odpowiedzi na pytania usłyszeć trzeba od ginekologa a nie z jakiś tam stronek w necie...

martaik gratuluję

Ja właśnie pieke kurczaka na jutrzejszy obiad. Z moimi szalonymi dziećmi piekarnik i żelazko mogą chodzić tylko po zmroku, jak łobuzy śpią. Tak więc kurczak się piecze, mąż ociekając śliną krąży wokól piekarnika, a ja pootwierałam wszytskie okna, "smrodu" znieść nie mogę. Aż mi słabo. COś strasznego

Witam!
A u nas straszna ulewa i tez chlodno :-( Dzis dzien X spraw w Polsce,wiec gdzies za 2-3h powinnam cos wiedziec od Mamy(ktora sie zajmuje moimi sprawami).Troche sie denerwuje,ale jak to mowi moj S "bedzie dobrze tak jak bedzie"...i ok.
Wczoraj dostalam goraczki,ale dzis juz jej nie mam-ulzylo mi,bo jeszcze mi tylko teraz jakiegos wirusa by brakowalo:dry: Do tego czuje,ze cos V zaczyna mi sie za ciepla robic,ale jej przechodzi szybciej niz mnie.Na pocieszenie wczoraj pod wieczor ponownie poczulam motylki i ponownie teraz!!!:tak:
Teraz ide zjesc,a potem sie czyms zajac...moze zaczne robic kartki swiateczne?!?:-)

Witajcie, dzis byłam na wizycie:) wszystko jest ok:) Fasolka ma 52mm:) genetyczne dopiero w poniedziałek, ale sie nie boję...co bedzie to będzie, grunt że serduszko bije:)
jesli chodzi oi to badanie macicy to ja miesiąc temu miałam robione, a teraz nie, ale mam nadzieje ze będzie ok:) lekarz powiedział że mogę już odetchnąć ponieważ zaczął się 13tc, a wielkość Dzidzi jest właściwa:)
Super gratulacje !!!!!!

Witam!
A u nas straszna ulewa i tez chlodno :-( Dzis dzien X spraw w Polsce,wiec gdzies za 2-3h powinnam cos wiedziec od Mamy(ktora sie zajmuje moimi sprawami).Troche sie denerwuje,ale jak to mowi moj S "bedzie dobrze tak jak bedzie"...i ok.
Wczoraj dostalam goraczki,ale dzis juz jej nie mam-ulzylo mi,bo jeszcze mi tylko teraz jakiegos wirusa by brakowalo:dry: Do tego czuje,ze cos V zaczyna mi sie za ciepla robic,ale jej przechodzi szybciej niz mnie.Na pocieszenie wczoraj pod wieczor ponownie poczulam motylki i ponownie teraz!!!:tak:
Teraz ide zjesc,a potem sie czyms zajac...moze zaczne robic kartki swiateczne?!?:-)
Zdrówka życzę .
Kartki to fajny pomytsł.
W zeszłym roku robiłam aniołki na szydełku już od listopada.
Ciekawa jestem czy w tym roku też mnie najdzie ochota.;-):-):-)

Witam się przedpołudniowo.
Wstałam o 6 .30 jak zwykle .
Wyszykowałam młodego do szkoły ,mąż go odwiózł i zjedliśmy śniadanie.
Po czym znów się połóżyliśmy do łóżka.
obudził mnie i mówi :
Wstawaj śpiąca królewno już 10 :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Wyszykowałam go do pracy i zaczynam powoli funkcjonować ,ale spać mi się chce :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
miłego dnia dziewczynki

reklama
Do góry