Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jak dla mnie ogromna różnica. uważam, że warto pojeździć po aptekach i znaleźć coś tańszego, bo to przecież pół następnej szczepionki!!

Mial go zajac, zeby maly nie wrzeszczal, kiedy pojde na dluzej do toalety a nie uspic tuz przed karmieniem, zeby mi poprzestawiac plan dnia
Teraz czekam na wrzask potomka 
Ok,ja mu sie nie dziwie,sama bym do lozka wskoczyla,bo choc jestem przy 2 kawie,to dobudzic sie nie moge.Oczywiscie ze spaceru nici,bo zaczelo padac
Jakas dzis glodna jestem i juz najchetniej zjadlabym obiad,najlepiej gdyby na obiad byla pizza z truflami,ale ze obiecalam sobie koniec pizzy,to nie ma opcji i dzis buraczki z jajkiem sadzonym-zachcianki gorsze niz w ciazy
W miedzyczasie piecze sie chleb zytni z czosnkiem ;-) Eh koncze,bo jednak malenki sie obudzil i marudzi.
i to z Olą na rękach...:-(. Mały tez co chwilkę,,mamuje" albo siedzi biedny sam w pokoju...ot takie nie fajne ma wakacje...
ale tłumacze mu ,ze jeszcze tylko dzisiaj i jutro Mama juz bedzie tylko dla Nich
oby tylko się udało..
bo naprawdę nie jestem przygotowana...
:-(
musiałam go "wrzucić do kąpieli" i teraz czekam aż znowu zgęstnieje - na 15 nie mam szans się wyrobić, tym bardziej, że na wierzchu ma być galaretka:/