reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

Hej :)

Burdelu ciąg dalszy... Dziś eS. jest w domu więc będzie to sprzątał.
W nocy dostałam z tego wszystkiego nawału w zdrowej piersi. Zachlapałam pół pokoju. A w cycku z zatorem prawie zero mleka... Mały ssać go nie chce totalnie. Od razu płacze... Także walczenie z cyckiem mam dzis w planach :p

Buziam :***

reklama
Witam, my po dobrej nocce,maly mial dwie pobudki o 1 i o 5:tak:Cos mi teraz nie chce jesc od tej piatej to tylko 3 razy pociagnal cycka i tyle:baffled:Zaraz wybywamy na spacer juz jest ponad 20st:-)Dzis G zostawil klucze:tak:
Katasza kiedys do przedszkola nie wpuszczali z katarem i kaszlem:no: nikt tez nie mowil o alergii:tak:W zlokach byly tzw filtry opiekunki ogladaly dziecko (wlosy,skore itp.) jak cos bylo nie tak rodzic zabieral dziecko z powrotem do domu:tak:Teraz to z takimi kaszlami chodza ze szok:baffled:
Pieszczoszka buziak dla Laury i &&&&& za jutrzejsza rozprawe:tak:
Fiore dla Leo tez buziak:tak:jak tam juz zdrowa?
Wiasik u nas jak Franio zaczal gadac z G to G czesciej chce nim sie zajmowac:-DCzyli zlapali kontakt:tak:
Zanetaa zdrowka:tak:
Flaurka ale mialas farta z ta kolejka:-D
No i to na tyle bo maly juz brzeczy:baffled: Idziemy na spacerek, a popoludniu idziemy do lekarza zeby chociaz ich osluchala:tak:
Wszystkim chorym zdrowka:tak:i milego dnia:tak:

Znalazłam na niego sposób - on nie chce leżeć, wsadziłam go w fotelik, dałam tego gryzaka żelowego i nie mam dziecka - bawi sie grzecznie. Jak nie zeżre gryzaka to dam rade coś porobić. Jak mu dałam zabawki w pozycji leżącej to był ryk. Przytacham dzis bujaczek z piwnicy, może dorósł do niego - wczesniej był protest. Muszę dzis z nim pół miasta przejść, bo tabletki anty mi sie kończą a receptę mam w aptece w centrum - chyba od razu wezmę nosidełko i pojade autobusem, bo na wózek go chyba nie namówie dziś. Ale sie pocieszam, że on tak ma po każdym weekendzie spędzonym z babcią i ciocią - rozpieszczaja go na maksa a potem musi sie do mamusinych metod przestawić i marudzi kilka dni. Ale i tak im na razie nie zabraniam - pierwszy wnuk, pierwszy dzieciak w rodzinie w ogóle - niech sie nacieszą, ciotka bakcyla przy nim złapała i sama sie chyba chce zdecydować, tylko, że jest na wypowiedzeniu i ta praca ją blokuje.

Jak on sie pieknie usmiecha z tego fotelika do mnie;) Idę mięso mielić - papaty:)

Flaurka - rozwaliłaś mnie.. "jak on się pięknie uśmiecha, idę mięso mielić":-D

też idę, bo zaraz czeka mnie wyprawa na k2, a tu tapir na głowie niemyty od 2dni:D

Witajcie:-)
Mam pytanie. Nigdy nie mialam problemu z ulewaniem przez małego, od jakiegos miesiaca moze ulewa mi takim twarozkiem, niewiele ale po kazdym jedzeniu, czasem pomiedzy tez. Czy u Was w zwiazku z duza ruchliwoscia, odwracaniem na brzuch tez sie pojawiło cos takiego???
Dodam, ze je czesto i chyba sporo, jak wytrzyma 2 h to max.

U nas kazdy dzien inny tak, ze nie wiem, czego sie trzymac. To samo z cycaniem (zanetaa nie czytaj tego akapitu, bo beda flaki z olejem :-p:-D): raz oprozni pol cycka i moglby z 6 godzin nie jesc (a ja za nim latam i zebrze zeby mi ulzyl :-p) a innym razem oproznia oba do dna i za 2 godziny zada powtorki a potem znowu. Cud, ze te moje cycki jeszcze nie zglupialy bo ja juz i owszem ;-)

Mysio - obys szybko i bezbolesnie poradzila sobie ze strajkujacym cyckiem. W razie W wykorzystaj rade swoich babek i zapros bobra (S) do demontazu tamy ;-)

Wikasik, Flaurka - zazdroszcze postepow. My na razie skaczemyy po nic albo to ja niedowidze :-p

Justynamilka - Ty masz dzis urodziny? Jesli tak to naklepszego!!!!! :-):-):-)

Zanetaa - zdrowka i dobrego samopoczucia :-)

Dzięki Kugela za życzenia no jakoś tak wyszło:-) My też skaczemy na razie po nic więc jesteśmy we dwie:-) Młodzież dziś spokojna w porównaniu z wczorajszym dniem i oby tak zostało:-) Może to jej prezent dla mamusi:-) Idę robić sałatkę z brokuła, sera feta i prażonego słonecznika bo jak goście przyjdą żeby było co na stół postawić. Trzeba korzystać póki mała śpi:-) Miłego popołudnia:-)

reklama
Do góry