reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

Ufffff.... w koncu mi sie udalo dobrac do ostatniej strony! Gonilam jakies 25 stron na forum... Fiore w miedzyczasie wspomniala w skrocie, co u mnie. Wiosna przyszla, dni bardziej intensywne, czesciej wybywam na wiele godzin, oprocz pogody mam tez wiecej znajomych, tzn spotkan. Kolezanka z corcia o 2.5 miesiaca mlodsza wrocila z PL, coreczka drugiej ma 6 tyg i mama doszla nieco do siebie i jest spragniona pogaduch. Po intensywnych dniach, w nocy nie mamsily zagladac na ipada, teraz w sumie tez, ale juz sie zmusilam. Czasem w ramach sniadania zerkam na fb, tam to raczej chat i sie wtrace, ale bez doczytywania.

Robus zdrowy, wazy 5.5kg i 61cm. Takze nadal kruszynka. Choc ten wzrost to jakis zanizony, bo ciuszki 62 poszly w odstawke.
Zmykam, maly sie najadl, a ja juz na oczy prawie. Ie widze, jest 2:30 w nocy.

Buziaki dla wszystkich! Szczegolnie dla potrzebujacych i zestresowanych.

reklama
Super Wiki ze u Ciebie wszystko w porzadku, korzystaj z urokow wiosny:). Buziaczki dla Robusia
Azula a dlaczego bierzesz witaminy te co w ciazy??? mi po porodzie kazali odstawic .

Ja tabletki ciążowe wciąż mam i miałam brać - ze dwie wzięłam:)) No nie mam głowy do tego i tyle - ile ja mam maseczek, pilingów, kapsułek itp - mam nawet jakis specjalistyczny balsam do karmiących cycków - jeszcze nie użyłam;)) Cos mi sie wydaje, że jak wrócę do pracy to sie za siebie wezmę dopiero - teraz za bardzo w dresy się wpasowałam;)

Azula, ja z lupiezem latami walczylam. Byly okresy, ze niby znikal, a potem pojawial sie nagle bez wiekszej przyczyny. Szampony i inne cuda czasem lagodzily, a czesto tylko krotko po myciu bylo ok. Czasem mialam wrazenie, ze je tak specjalnie robia, by wiecej kupowac, a nawet jesli nie, to silne srodki, skora niezbyt dobrze reagowala.
Ale mam w koncu sposob! Kolezanka Hinduska dala mi henne do wlosow (jesli ktosma ciemne wlosy, to niewiele sie kolor zmieni, tylko siwe wlosy lekko rudzieja) wraz z przepisem, czyli namoczyc proszek w super mocnej herbacie pare godzin, do tegododac bialko jajka i lyzke jogurtu, a jesli jest lupiez to sok z cytryny. Ten specyfik dziala! Super odzywia wlosy, przy czym przeciwlupiezowy srodek to glownie ta cytryna.

reklama
a ja juz zmykam spac. jutro mam spotkanie klasowe z liceum po 10 latach od matury i mam nadzieje ze Maly da mi pospac zebym wygladala jak czlowiek :)
jesli chodzi o witaminki dla karmiacych to lekarz zlecil mi lykanie ale glownie dlatego ze ja jestem na diecie bezmleczniej. ale ostatnio zasmakowalam sie bardzo w produkty kozie i nawet kawe pije z mlekiem kozim :O czego to czlowiek nie zrobi dla tej malej istotki :)
na poczatku jak pilam mleko kozie to az mnie na wymioty zbieralo a teraz bez problemu i naprawde lubie :)

dzisiaj wygralam walke z gora prasowania ale pewnie w niedziele trzeba bedzie kolejna pralke wlaczyc i kolejna sterta bedzie.

no, zmykam juz, niech mi synus da pospac, plis :)
dobrej nocy dziewczyny! jutro jedziemy do tesciow i tam bedziemy nocowac bo imreza jest w knajpie ktora jest 5 krokow od ich domu wiec w razie awarii bede mogla szybciutko podbiec do synusia :) postaram sie wejsc chociaz na chwile.
buziaki :*

Do góry