Pieszczoszka,ale to chyba nie po raz pierwszy u was z tymi prezerwatywami prawda?Przepraszam,ale tak jakos mi sie zdaje,ze juz cos kiedys bylo o ile pamietam.Szczerze...jezeli nie chcesz miec kolejnych dzieci,ani takich sytuacji to zabezpiecz sie podwojnie.
Yyy...no moim zdaniem tez ksieza powinni stac tam gdzie ich miejsce,a nie wtracac sie do calego swiata,ale nie ma tak dobrze.Ja wierze w BOGA nie w ksiezy i szczerze ich nie slucham,bo gadaja bzdury a spaczyc chcieli prawdziwe moje podejscie do WIARY ,a juz wogole bylo by mi dobrze,gdyby ksieza i zakonnice,zyli spokojnie w zwiazku i oddawali CHWALE PANU,to moze jakies by tam lepsze podejscie do zycia mieli

Ok,jestem na nogach od 5,wiec ide sie polozyc spac,po lezeniu na krzyz.Leo zasnal,po wspinaniu sie po mnie i nowym slowku (gloskowaniu?) dzis weszlo "ciaooo"(czesc),niebawem osiwieje calkowicie,oczywiscie od siostry sie uczy,bo ta do niego jak papuga mowi po kilkadziesiat razy jeden wyraz,az mysle ze juz nie daje rady psychicznie i jej odpowiada

DOBRANOC!!!