Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
raczej jedynie mamą.Adaś to dalej Adaś .Borys płaczuś i rozrabiaka niestety Amelka kilka niefajnych spraw od niego podłapała ,a mianowicie wciskać wszystkie przyciski jakie się da wszędzie gdzie sięgnie wzrokiem niestety dostała po łapkach i potem kilka minut rozpaczała ale dla jej własnego dobra lepsze to niż jakieś nieszczęście.FB jakoś mi nie pasi zaglądam tam ale nie wiem może jesienią i zimą będę tam częściej no nie wiem i nie obiecuję .Bawcie się dobrze na urlopach i po pracy:-)

jutro maja być ponoć burze a ich nie lubię bo z kolei potrafią naniszczyć może jakas boczna odnoga by o nas zachaczyła czyli dalekie grzmoty i tylko deszcz.Paulinka na basen lub inne rozlewisko musisz się wybrac koniecznie.Flaurka przecież działka jest i miało być SPA kupuj basen i chlup po robocie do wody.Mnie niestety jeszcze podlewanie na cmentarzu nie mija jeżdżę z Amisią na rowerze .Poza tym trenuję brzuszki przysiady itp nie podoba mi się ten mój bebech.No to na tyle:-)