reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
colon c też jest dobry al drogi,więc chyba siemię i tańsze i zdrowsze.

a jeśli chodzi o jogurty i kefiry,to co powiecie na temat grzybka tybetańskiego? ja w lato uwielbiam,na zimę zamrażam.

jak patrze na nie które suwaczki to zazdroszczę,26-27 tydzień,a ja dopiero 24 zaczęłam ...:O

Ostatnia edycja:
hmm to takie coś co wygląda jak kawałek kalafiora,ale jest miękkie jak gąbka,zalewa się mlekiem i po 24 godzinach otrzymuje się kefir,grzybek się rozrasta więc nadmiar oddaje się innej osobie.a uzyskany kefir można pić sam,dodawać do sałatek,używać do placków czy jako tonik do twarzy

Dziewczyny nie wiem jak u Was ale tu w Krakowie ciągle pada i pada śnieg i już mam dość :( Ciągle zimno, szaro-buro, chyba zaczynam wpadać w depresję pogodową :-( Marzy mi się już wiosna, słonce i zieleniące się drzewa i kwiaty:tak:

dziewczyny nawet nie zauważycie a będzie i u Was 27 tydzień :)
Ja tez nigdy nie słyszałam o takowym grzybku, ale chętnie poczytam jeśli któraś ma doświadczenie w stosowaniu/jedzeniu

Buraczkowa nastawiona teraz biorę się za robienie ciasteczek owsianych :)

Kochane moje, zeby nie było, że o Was zapomniałam to wpadłam się przywitać. Podczytuje Was ale brak chęci na pisanie...zresztą pewnie tylko bym jęczała i uzalała się;/ Problemy ze zdrowiem, giga problemy z kasa tak mnie dołują, że tylko beczeć się chce;/
Jestem z Wami duchem;-)

reklama
Do góry