reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziewczyny ale okropne jesteście;-) Smaka mi narobiłyście na słodkości i pizze z pizzerii kasienki:-)
Kasienka ja to się dziwię, że ty nam tutaj jeszcze na smakowitościach przepisu nie dodałaś tylko sama się raczysz pysznościami:-D;-)
Citrus gratuluję umowy. Teraz każdy pieniążek się przyda dla Mateusza:-)

Nie ma za co :happy:

Ja mam za to gorsze. Wywaliłam chłopaków na spacer z psicą. Efekt: Iggy zrozpaczony, A fizycznie wywalony gdyż: psica rozwaliła sobie totalnie łapę, opuszek. Konieczna była operacja, amputowali jej paluch, do tego łapa zwichnięta no i pies w narkozie :-:)no:

A wnosić i wynosić 40 kg owczarka to mu nie zazdroszczę.

Niech już się skończy ta zimą bo się zaryczę :no:

Zapo - co za historia!:no: Biedny piesek...Ale na pewno się szybko wyliże:tak:
Pamiętam, jak sama kiedyś poszłam z psem, zostawiłam go pod sklepem i gdy wróciłam okazało się, że pod nim pełno krwi. Na szczęście tylko porządnie rozciął sobie opuszek i chodził z bandażem.
Ech, te nasze zwierzaki:eek:

Iggy zestresowany, biegał razem z nią. A ja jakbym dorwała tych gnojków którzy porozbijali butelki (śnieg zasypał i nie było widać!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) Słowa PRZEMOC nabrałoby nowego znaczenia. Lać i patrzeć czy równo puchnie, bo to pewnie jacyś gówniarze :angry:
Z dwojga złego chyba lepiej, że psica się porozcinała niż Iggy. Na mam ochotę ich znaleźć!

biedna sunia :( niestety z tego co pamiętam to w pl porozbijane szkło na chodniku to norma ;/ to takie małe rzeczy o których na co dzień się nie myśli ale strasznie rażą oko kiedy się wraca do domu.

reklama
jak zobaczyłam że watek szpitalny się "świeci" to się przeraziłam:szok: dobrze że dobre wieści się pojawiły,Kaja super!!!

Zapo współczuje,mamy się z tymi psami,niestety nie da się wszystkiego przewidzieć.dobrze że tylko paluch:-(

Do góry