Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja wiem, że to Polandia, że normalne to tutaj. Tylko dlaczego oni w ogóle to robią? Gdzie ci ludzie mają wyobraźnię 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Kaja- slodziutka jest Sonia, a dzieci sa dwu czy jednojajowe? bo jak dla mnie tez jak dwie kropelki wodywspolczuje czekania na wyniki badan, ale czekamy wszystkie razem z toba i mocno trzymamy kciuki
Elajar- u nas hiv tez robia na poczatku ciazy, i jeszcze dodatkowo jesli chce sie w wodzie rodzic
tez jak sobie z malym przypominam to tydzien przed porodem szlam po zakupy, chodzilam po centrach... a teraz jakbym 100 i lat i kilo miala
eklerkaa- litosci nie masz, a u mnie lodowka pusta, a m z zakupami i dzieckiem dopiero kolo 18 beda...
No babolce jak mozecie tyle o jedzeniu pisac?Przez was chce mi sie i ryzu z jablkami i salatki owocowej
I za kare macie zdjecie ciasteczek ktore wlasnie wyciaglam z piekarnika
Zobacz załącznik 545178
Kaja - no piękna ta twoja księżniczkaKurde i pomyslec ze mam w brzuchu troszke grubsiejszego smyka;D A my przeciez mialysmy ten sam termin;D
Sembo - ty jestes robot normalnie!!! Ja sie nie moge zabrac za prasowanie od kilku dni;] Ale wczoraj sobie spedzilam dniowe w pizzerii bo w domu idzie oszalec
Iiii nie wiem co jeszcze i komu mialam napisac;]
A moze tyle ze w Polsce to bydlo jest , nie ludzieBylam z mezem w Kauflandzie, a ze dzis czwartek czyli pierwszy dzien gazetki, to sie ludzie zesrac chca (szczegolnie mohery
) - kolejka przy wedlinach i serze jak w PRL-u, no a ze moherow kupa to w dupie maja czy ty z brzuchem czy nie;] Malo tego - zostalam staranowana wozkiem przez pewnego jegomoscia, a drugi o malo mnie nie przewrocil. To samo baba na warzywach - tak jej sie spieszylo zeby sobie reklamowke urwac.
Szok
Wspolczuje mojej mamie ktora tam pracuje i patrzy na to wszystko
P.S. Fajna ilosc dni mi zostala do porodu![]()
Nie ma za co
Ja mam za to gorsze. Wywaliłam chłopaków na spacer z psicą. Efekt: Iggy zrozpaczony, A fizycznie wywalony gdyż: psica rozwaliła sobie totalnie łapę, opuszek. Konieczna była operacja, amputowali jej paluch, do tego łapa zwichnięta no i pies w narkozie :-no:
A wnosić i wynosić 40 kg owczarka to mu nie zazdroszczę.
Niech już się skończy ta zimą bo się zaryczę![]()