• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

Maj już maj :-D dziewczyny moje gratulacje. Wspaniałych i pełnych radości 9ciu m-cy ciąży wam życzę a jako ich uwieńczenie zdrowych ślicznych maluszków.
Szczególne gratulacje i buziaczki dla Lorelain i Zapominajki. Niespodzianka że obie ponownie razem :-D

reklama
Cześć dziewczyny! Chciałam się przywitać :-) Nie wiem czy nie łamię obowiązujących na forum zasad pisząc tu, bo dopiero staram się o dzidziusia, ale jeśli nam się uda to byłabym mamą majową :).

Witam was kochane :-)
emalia
nie stresuj się,może zadzwoń do gina? Tulę,na pewno będzie dobrze,nie denerwuj się :*
citrus A NIE MÓWIŁAM???? :-D:-D:-D Ale się cieszę,gratki po stokroć...A twój post mnie rozbawił na całego,aż moja Sara przyszła,jak zaczęłam rechotać i mówi "Mamo...czemu się tak śmiejesz...to nie jest normalne":szok: I to z taką poważną miną...Hahahahah. No jeszcze raz gratuluję,a jeśli chodzi o finanse...cóż,wiadomo,to jest ważne,ale gdzieś tu na forum kiedyś wyczytałam,że to są tylko pieniądze,reszty związanej z dzieckiem sobie nie kupisz (miłość,radość itp)...Może troszkę trywialne słowa,bo wiadomo,że żadna z nas nie jest Angeliną Jolie i nie mieszka w Beverly Hills z 12 niańkami...ale jednak coś te słowa w sobie mają ;-)
Noelle ty mnie słońce zawsze jakoś potrafisz podnieść na duchu :-) Nie,nie zrażam się wiekiem...już...Hehe. Bardziej mnie martwi,że ponoć na 1 miejsce aplikuje ok 1000 osób, a miejsc tylko 15-30 :szok: Pocieszam się,że znam angielski i punkty z matury z tego mam super,więc może....się....uda :-) Zobaczymy,najpierw muszę zrobić ostatni level kursu językowego,na szczęście języków się uwielbiam uczyć,więc KEIN PROBLEM :-)

agusia witaj słońce :-) Ja dziś mam do wszystkich taki "słoneczkowY humor":-D Oczywiście,że możesz dołączyć,jak ja tu zaczęłam pisać,też byłam w okresie płodnym,więc bardzo wcześnie i nadal nic nie wiem,bo testuję dopiero piątek/sobota,bo na czwartek ma przyleźć wredna @...Ale mam duuużą nadzieję,że nie przyjdzie :-)
A poza tym w sumie nie napisałam nic co u mnie,ale nie ma co pisać :-D Zaraziłam moje dziecko "Czarodziejką z księżyca",nie wiem czy kojarzycie taką japońską bajkę,dawno temu na Polsacie leciała,byłam i do dziś jestem,w niej zakochana...:-) Więc młoda ma lekką naukę japońskiego :-D Sama się kiedyś uczyłam,ale kasy dalej na kurs brakło,a szkoda,bo język pięęęękny...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry