reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Nanu trzymam &&&&& żeby Ci ten dzień szybko zleciał. Ja już odpoczywam na L4:-)

Framama też się cieszę .... nawet wczoraj już poinformowałam moją przełożoną i przyjęła to całkiem spoko, pogadałyśmy, pośmiałyśmy się ... więc luzzzzzik:-p

Aisha gratuluję I rozdziału i zapału do pisania, może i ja odnajdę moją zaginioną wenę, i coś tam naskrobię. :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Cytryna mnie już dawno porwałaś, idę za tobą nawet w ciemno bo wiem że to będzie super doświadczenie z jedzeniem (a nie żarciem!:-)). :-)swoją drogą to rewelacyjny pomysł, jak się wszystkie zgramy to będzie nam lepiej szło:) już mi ślinka cieknie!!

dzisiejsza noc to coś nowego- wstawałam na siusiu 4 razy!!! też już zaczynacie tak mieć? i pomyśleć że masakra ze ściśniętym pęcherzem dopiero przed nami!!

Aśka gratuluję L4! to teraz dopiero możesz poszaleć:)tylko ciągle w samotności?... bo to twój facet wyjechał na 2 tyg czy się mylę?

Ostatnia edycja:
W IKEI na szczescie mnostwo kanap i foteli wiec mialam gdzie zalegnac:p
Ale kupione:regal z n.adstawka,komoda,stolik-lawa,lampki do kuchni,lampki do czytania i kilkka ******* usprawniajacych zycie w kuchni...

Za to w ramach zdrowego zywienia na obiad i kolacje pochloniete: 2 hotdogi i lody z polewa c zekoladowa.... (hehej,uz widze jak citrus strzela!):D coz no,raz nie zawsze!

Kartagina tak, wyjechał ale dziś przyjedzie na wieczór i dopiero w niedzielę koło 11 będzie wyjeżdżał. Prawie 2 dni w domu będzie :) A co do siku w nocy to póki co nie wstaję, tylko z rana muszę pedzić szybciutko do kibelka, bo pęcherz nie wytrzymuje naporu;-)

No poki co od rana kompa brak,bo informatycy przekopiowuja mi dane,przerabiaja co sie da.....:)
A ciasto zakupilam wczoraj (pierwszy raz w zyciu KUPILAM ciasto! Szok!!!)
Nie mialam sily piec....

O 13 pozegnalne ciacho i kawa zaplanowane:)

Przeleci :-D

A potem laba.
Ja właśnie wygrałam zaproszenie do kina, podwójne na seans dla dzieci. I mam niecny plan chłopaków jutro wypchnąć :blink:

reklama
Do góry