reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zapominajka zdjecia nie dostałam. Ba! nawet nie poprosilam. A tak zestresowana bylam ,ze uslyszawszy ze wszystko dobrze i widzac serducho bijace ,poprostu uskrzydlona i wpelni usatysfakcjonowana udalam sie dalej do pracy:-)

Ja tez bym z takiego stresu zapomniala o zdjeciu, ahh my kobiety

Witam sie porannie przy kawie, moj szkarab nie daje mi od rana wytchnienia, a ja dzis cos bez sil, co kucne i wstane to kreci mi sie w glowie, musze chyba zbadac zelazo i morfologie

Noelle szkoda, ale za tydzień na pewno dostaniesz!

Citrus trzymam kciuki za wizytę. O której idziesz? Ciekawe, czy już coś będzie widać.

Na 12.45 mam :) Wszystkiego jestem ciekawa :-D Dzięki za kciuki, każda para szczęśliwych palców się przyda :-p

Dzień dobry!

Noelle dziękuję że pytasz :* A więc @ nadal sie nie pojawiła a zawsze zalewało mnie z samego rana jak stawałam na nogi. Ale wolę się nastawić na @ niz ewentualną ciążę. Piersi bolą są większe i nabrzmiałe, włosy wypadają jak wściekłe (przy synku to był jeden z pierwszych objawów ciąży), śluz bez zmian. Nawet jeśli @ się nie pojawi przez najblizsze dni testu nie zrobię, już dostałam nauczke, wolę poczekać...

reklama
Do góry