Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ze doktorzyna robil mi usg przezbrzuszne!! nie dopochwowe
i serducho bylo widc i wogole wszystko:-) co prawda powiedzial 5/6 tydzien a ja juz prawie 7. ale biore poprawke na to udg wykonany rzez powloki brzuszne! podobno mniej dokladne itd. oby!
Pewnie za dnia znowu czeka mnie 3 godzinna drzemka

12 września, za tydzień.Zapominajka - właściwie to już będzie pierwszy dzień 9 tygodnia... a ty kiedy masz wizytę bo całkiem zapomniałam ?
Hej dziewczyny!! tradycyjnie juz -ja tylko na minutke. Powiem Wam ze najadlam sie dzisiaj w pracy strachuDyzur był cięzki a mnie w polowie zaczął bolec brzych jak na @! :/ Na szczescie pracuje gdzie pracuje wiec 15 minut pozniej lezalam juz w gabinecie na oddziale ginekologii na usg. Wszystko na szczescie dobrze
Widziałam bąbla
wymiarowo odpowiada 5/6 tygodniom ciązy i serducho juz bylo widac!!! Dostalam do lykniecia duphaston i recepte. Mam sie oszczedzac i nie przemeczac. W zwiazku z powyzszym ide sie klasc.
Mam nadzieje ze tu u Nas dobrze. Jutro mam wolny dzien to nadrobie.
buziaki!!
Mam nadzieję, że macie się dobrze i żadna z Was nie cierpi już od rana na chlustające wymioty itd.