Mnie mdli, ćmi i tak mi się spać chce przeokrutnie... A nawet jeszcze dwóch grubych kresek nie miałam i terminu @ nie przekroczyłam...
Dziewczyny, tak na przyszłość pytam: jak to wygląda, jeśli ja w pracy 8h siedze przed komputerem i na tym polega moja praca? Dodatkowo pod klimatyzatorem, który rozchorowuje ludzi średnio co 2 miesiące...
Zastanawiam sie, co będzie, jak jestem w ciąży, jak to rozwiązać. Już nawet nie chodzi mi o to, jak się teraz podle czuję, zasypiam na stojąco itd, ale co potem?
Emalia - bądź dzielna.
Dziewczyny, tak na przyszłość pytam: jak to wygląda, jeśli ja w pracy 8h siedze przed komputerem i na tym polega moja praca? Dodatkowo pod klimatyzatorem, który rozchorowuje ludzi średnio co 2 miesiące...
Zastanawiam sie, co będzie, jak jestem w ciąży, jak to rozwiązać. Już nawet nie chodzi mi o to, jak się teraz podle czuję, zasypiam na stojąco itd, ale co potem?
Emalia - bądź dzielna.
(o ile mnie wcześniej nikt nie wyleje za to, że w ciąży jestem... Chcę się jak najlepiej wykazać, w końcu znalazłam pasujące do mnie miejsce, kameralną armosferę... Mam nadzieję, że będzie na tyle w porządku, że szybciutko po urodzeniu dziecka będę mogła wrócić do pracy. Godziny są na tyle fajne - 17-22, że w tym czasie z dzidzią może posiedzieć Tatuś
Emalio, przykro mi...
jeszcze skonsultowała się z laryngologiem i nie było innej opcji. Dostałam duomox, żeby angina się nie rozwinęła w coś gorszego :-(Do tego kuruję się nadal czosnkiem, napojem z imbirem, miodem, syropem z cebuli
teraz to już strasznie kaszlę i choroba przechodzi. Mąż się bardzo przejał i nie pozwala mi praktycznie wychodzić z łóżka.