reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dzieki nullka!

Dziendoberek wszystkim!:)
Ja juz w drodze do pracy... jutro pracuje w domu wiec dzis last day! Przynajmniej wstawac o 5tej nie bedzie trzeba:-)

Milego dzionka i 3mam kciuki za wspolwizytujace:)

nieeeee bede czytac tych stronic coscie zapisaly. Sorry. Ale o obecnie nie na moje zasoby czasowe. Moze ktoras powie chociaz czy wszystko dobrze tutaj?

Ja mam dzisiaj wolne,ale zaraz jade na badania,potem z psiapsiolami idziemy zaszalec na zakupach:D Potem z sis do kina..... No i mam tak dzien w dzien. Tak wiec dzieki za wyrozumialosc.Ale myslami jestem z Wami:D

Witam dziewczyny! Pozdrawiam z pracy, mdłości mnie męczą...
Wkurzam się trochę, że do nastepnej wizyty mam aż 3 tygodnie i dopiero mi kartę ciążową założą, na razie to w takiej niewiadomej jestem...

Moja Emilka zaczyna pozytywnie mówić o moim brzuszku. Pokazywałam jej wczoraj mamy zwierzątka i każda miała dwójkę dzieci. Powiedziałam córeczce, że ja też muszę mieć dwójkę dzieci i ona zawsze będzie największa i najmądrzejsza ;-)
I chyba powoli do niej ta informacja dociera na plus.

Lekarz zalecił mi, żebym nie zażywała innych witamin ciążowych niż Prenatal Classic. Ja teraz sobie zażywałam Femibion i sama już nie wiem, czy wszystkie inne witaminy są gorsze??

witajcie :)

ale wieje:szok: ale za to jest bardzo ciepło, 23 stopnie
zaraz jakiś spacerek z Kubą, może zajrzymy do Lidla bo mają być jakieś rzeczy dla dzieci

ja nie łykam żadnych witamin. z Kubą też nie łykałam, dopiero od 6 miesiąca chyba, jak żelazo mi spadło. a łykałam Vita-miner Prenatal

reklama
Do góry