reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
citrus- od 14 tygodnia bedzie lepiej, i mysle ze taki najfajniejszy okres ciazy jest miedzy 16 a 26 tygodniem, dolegliwosci znikna brzuszek fajny nie za duzy ale "dumnie" widoczny, choc musze przyznac ze wowczas pojawia sie inne objawy, kolo 18 tygodnia zaczaly mi sie problemy z oddychaniem, non stop mialam zatkany nos ale kataru nie mialam, albo znowu przyszla zgaga...

Zapominajka- mi tez sie wydaje to odlegle ale wierze ze te piekne dni jeszcze przyjda :)

sembonzakura- mysle ze musisz sluchac swojego ciala i wtedy zdecydujesz kiedy na ML (to L4 u was?), ale napewno kobiety w ciazy sa chronione tez w anglii wiec prace tez beda troche musieli przystosowac do Twojego stanu, u nas od 2o kobieta w ciazy nie moze pracowac, praca stojaca tylko do 4 godzin... itp, ale nie wiem jak jest to uregulowane w anglii

Któraś z dziewczyn tam wyżej napisała, że "takie uroki ciąży". Kuźwa, fajne mi uroki, skoro prawie każda z nas się czuje jak z gardła wyjęta. Ja pieprzę, nie sądziłam, że bycie w ciąży jest takie męczące. Jak Dzidziul będzie większy, to się kiedyś na nim za to odegram, dostanie szlaban na telewizję, albo mu obetnę kieszonkowe... Jeszcze pomyślę :-D
jak sie dzidzius urodzi to juz nie bedziesz myslala o tym jak bylo, wtedy przyjda inne "problemy" i "uroki bycia mama" :)

nanulika fajjny watek z wizytami i fajny pomsyl

Aisha_23 - gratuluje

hej dziewczyny,

Mam pytanie odnośnie badań genetycznych, czy same o nie poprosiłyście czy lekarz je sam zlecił?
Widziałam, że spora grupa Was ma i tak się zastanawiam, czy też je zrobić.
Pozdrawiam

reklama
Do góry