reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Biedroneczko nieruchomościami się zajmuję 
Mnie się ten drugi trymestr wydaje baaaaaardzo odległy.

Mnie się ten drugi trymestr wydaje baaaaaardzo odległy.
Nia
Fanka BB :)
citrus- od 14 tygodnia bedzie lepiej, i mysle ze taki najfajniejszy okres ciazy jest miedzy 16 a 26 tygodniem, dolegliwosci znikna brzuszek fajny nie za duzy ale "dumnie" widoczny, choc musze przyznac ze wowczas pojawia sie inne objawy, kolo 18 tygodnia zaczaly mi sie problemy z oddychaniem, non stop mialam zatkany nos ale kataru nie mialam, albo znowu przyszla zgaga...
Zapominajka- mi tez sie wydaje to odlegle ale wierze ze te piekne dni jeszcze przyjda
sembonzakura- mysle ze musisz sluchac swojego ciala i wtedy zdecydujesz kiedy na ML (to L4 u was?), ale napewno kobiety w ciazy sa chronione tez w anglii wiec prace tez beda troche musieli przystosowac do Twojego stanu, u nas od 2o kobieta w ciazy nie moze pracowac, praca stojaca tylko do 4 godzin... itp, ale nie wiem jak jest to uregulowane w anglii

nanulika fajjny watek z wizytami i fajny pomsyl
Aisha_23 - gratuluje
Zapominajka- mi tez sie wydaje to odlegle ale wierze ze te piekne dni jeszcze przyjda
sembonzakura- mysle ze musisz sluchac swojego ciala i wtedy zdecydujesz kiedy na ML (to L4 u was?), ale napewno kobiety w ciazy sa chronione tez w anglii wiec prace tez beda troche musieli przystosowac do Twojego stanu, u nas od 2o kobieta w ciazy nie moze pracowac, praca stojaca tylko do 4 godzin... itp, ale nie wiem jak jest to uregulowane w anglii
jak sie dzidzius urodzi to juz nie bedziesz myslala o tym jak bylo, wtedy przyjda inne "problemy" i "uroki bycia mama"Któraś z dziewczyn tam wyżej napisała, że "takie uroki ciąży". Kuźwa, fajne mi uroki, skoro prawie każda z nas się czuje jak z gardła wyjęta. Ja pieprzę, nie sądziłam, że bycie w ciąży jest takie męczące. Jak Dzidziul będzie większy, to się kiedyś na nim za to odegram, dostanie szlaban na telewizję, albo mu obetnę kieszonkowe... Jeszcze pomyślę![]()
nanulika fajjny watek z wizytami i fajny pomsyl
Aisha_23 - gratuluje
biedroneczka1980
Fanka BB :)
O tak mi tez jeszce daleko do myslenia o drugim trymestrze.
W pierwszej ciazy dobrze sie czulam ok 5-6 miesiaca, teraz zobaczymy jak bedzie
W pierwszej ciazy dobrze sie czulam ok 5-6 miesiaca, teraz zobaczymy jak bedzie
reklama
Wiikkii
Tak potocznie nazywa sie usg 10-14 tyg kiedy gin mierzy dzidzie
I pobieranie krwi do tego , prawda?
Tu tez to robia.. Tu w ogole robia jedno usg na cala ciaze..
Podziel się: