reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

A ja zaraz zabieram się za sosik z kurkami i mam nadzieję, że dam radę nie zrobić ble...

Nanu ja ci te głosiki zbieram cały czas z nadzieją, że dasz w fotelu posiedzieć ;-)

reklama
Wow super Zapominajka! A widzialas ten "piekny pokoj" co wygrywa iloscia lajkow?:) masakra.... wiesz,te glosy to nie jest gwarantowany sukces,bo jury decyduje - ale ma sie sugerowac popularnoscia:)
Ale jak wygram na pewno dam Ci posiedziec!!!

witaj majowa mamo:)

oj biedulki pracujące:-( ja właśnie zakończyłam drzemkę;-)
a z drugiej strony to trochę wam zazdraszczam że wasze ciąże na tyle "bezproblemowe" że możecie pracować...

Witajcie :)

Pierwszy dzień w pracy po chorobie... ble... rano myślałam, że nie wstanę, a potem, że nie wyjadę, bo było mi niedobrze. W szkole na szczęście jakoś mi przeszło. I dobrze, nie wyobrażam sobie, jak miałabym wyjść z klasy na rzyganko:baffled: Dodam, że nikt nic nie wie i mam nadzieję, że uda mi się to długo utrzymać w tajemnicy. Najlepsze, że koleżanka z pracy jest w 24 tc i wszyscy na nią chuchają ;-)Ale brzuszek ma już fajowy:-D
Jeszcze się okazało, że jutro mamy szkolenie i muszę jechać 2x do szkoły. ech... ale obiecałam sobie, że wytrzymam do ferii:-p

Czytałyście? Dość ważna informacja: Bakterie w płynie dla dzieci w znanej sieci sklepów! Oddaj go - Finanse - WP.PL

Serio na L4 już od Grudnia? Moja praca nie jest biurowa, jestem kierownikiem sklepu odzieżowego w centrum handlowym, mam pod sobą 38 dusz, nie zawsze pokornych a nad sobą jedną sfrustrowaną menadżerkę oraz kolegę, niemotę, który nie wiem jakim cudem też został kierownikiem.... Święta to najbardziej zarypany czas dla nas, żadnych urlopów nam brać nie wolno będziemy zasuwać cały czas... :/ Co ja mam zrobić? :( Poprosić lekarza o L4 z powodu stresującej pracy? Czy rozpocząć macierzyński? Czy pracować dalej?

ja Wam trochę zazdroszczę tego wychodzenia do pracy:) Mi tak się poukładało ze w czerwcu odeszłam z pracy i zanim znalazłam nową okazało się ,że jest nas dwoje:) więc poszukiwania zawieszone, bo przecież nikt nie chce nowej pracownicy w ciąży, zresztą mój narzeczony by mi nie pozwolił na rozpoczynanie teraz pracy.więc siedzimy w domku i wymyślamy sobie zajęcia. Na szczęście z małym "kropkiem" wszystko ok, tylko ja nie sypiam po nocach i dużo smakołyków jest dla mnie bleeee,ale damy radę:)

reklama
Oczywiście, że z pieniędzmi byłoby krucho, gdyby nie praca. Z tego powodu nie poszłam na wychowawczy, tylko wróciłam do pracy. Ale w sumie pensja niańki + opłata za benzynę i prawie nie ma mojej pensji :-(

Do góry