reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
ja teraz pewnie wpadnę w paranoje przez historię perełki. Muszę chyba sobie dać luz w pracy... Nie czuje się ani fizycznie ani psychicznie chętna do roboty. Najchętniej bym przeleżała w łóżku ten tydzień :( M w pracy nie ma kto pocieszyć ...

Perełka też straciła Malucha? Co się, do k**wy nędznej dzieje ostatnio? Tragedia, myślałam, że żadnej z Majówek to nie spotka, a to już któraś z kolei koszmarna wiadomość :///
Mam szczerą nadzieję, że podobne wiadomości nas już nie spotkają :-(

ja wywaliłam całego łososia wędzonego, bo mnie obrzydzał fakt że leży koło 'jadalnych' rzeczy... A normalnie łososia uwielbiam!

zaraz muszę się ogarnąć i iść do pracy ale jestem tak roztrzęsiona że nie mam siły się podnieś z łóżka. Osatnio nie robie w moim życiu nic innego tylko pracuje i śpię, a śpię po 10 godzin...

zobacz, co kraj to obyczaj, tutaj np, pomimo , ze losos to kompletny standard, w sensie, jak w Pl parowka...to w ciazy absolutnie odradzaja , tzn wedzonego lososia, bo jakiegos tam w innej postaci ok..

Dzień dobry, choć chyba nie koniecznie :-(

Nanu tak czasem bywa, niestety. Ja w pierwszej ciąży też byłam obowiązkowa i chciałam dobrze dla wszystkich. A oni i tak mi za to podziękowali odpowiednio. W związku z tym mam raczej drastyczne zdanie.
Myśl teraz o sobie. Inni muszą sobie poradzić.

Współczuję szefowej i ciężkich dni w pracy. Może gdybyś powiedziała o ciąży troszkę by cię zluzowali?

Kaja zrób zdjęcie, bo ja myślałam, że takie warunki to tylko w bajkach :-D
Niewiarygodne to dla mnie...

Ustawienia - edytuj sygnaturę - tu wlej adres Url suwaczka - zapisz

Też mi się chce płakać, ale ja podejryewam że głównie z powodu Pereki :-(

A mi serce do garda podskoczyło. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Daj zaraz znać. No i do czasu wizyty odpoczywaj.

Mowisz i masz, beda foty:-D

Perełka też straciła Malucha? Co się, do k**wy nędznej dzieje ostatnio? Tragedia, myślałam, że żadnej z Majówek to nie spotka, a to już któraś z kolei koszmarna wiadomość :///
Mam szczerą nadzieję, że podobne wiadomości nas już nie spotkają :-(

no...:confused2::-:)-(

w UK łososie są też bardzo popularne, droższe niż zwykła ryby, choć oczywiście nie tak drogie jak w Pl. Ja na śniadanie wciągnęłam kiełbaski z Morlin i jajko sadzone z pomidorami. Akurat w ciąży ufam bardziej produktom z Polskich sklepów. Obecnie mam jakieś załamanie i rozpaczam z tęsknoty za ojczyzną. Jak się zaraz nie pozbieram do kupy to do pracy pójdę z oczami zapuchniętymi jak u ropuchy ... Chodź z drugiej strony na myśl o pracy chce mi się płakać jeszcze bardziej.

Nie martwcie się, dziewczyny, ja mam dziś chyba najbardziej przesrany dzień. Na uczelni od 11.30 do 16.30 + od razu do pracy i do 21 tam właśnie. How lovely! :-D

reklama
Do góry