Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem zapisana do trzech osiedlowych filii, które bez przerwy kupują nowości. Plus dużo książek dostaję do recenzji od wydawnictw, więc sobie je mam ;-)
?Witam :-)
podpowiedzcie mi prosze jak zrobic tu suwaczki? Nie widzę na profilu niczego, gdzie te suwaczki mogę wkleić![]()
część dziewczyny jak tam humor z rana? U mnie podły, niefortunna kompilacja hormonów i stresu. Nastrój mam fatalny chce mi się zostać w łóżku i przepłakać cały dzień ...![]()
ja jutro nareszcie pracuję w domu...
dziś leżałam prawie 3h po powrocie z pracy z potwornym uciskiem pod brzuchem i kłuciami co jakiś czas.... poleżałam i przeszło w zasadzie,łyknęłam też dodatkowy magnez....
potem się wypłakałam,wyżaliłam Mojemu S (kochany mnie jakoś znosi, gotuje, sprząta...)
Marzy mi się L4... ale muszę skończyć kilka rzeczy - nie mogę swoich ludzi teraz zostawić..... czemu to wszystko jest takie skomplikowane? ehh...
feelfine ciesze się że u ciebie tak łatwo poszło. Moja szefowa jest anty-dzieci, nie chce ich mieć, nie toleruje, nie rozumie chęci ich posiadania. Kiedy ja jej powiedziałam zrobiła jak to okresliła koleżanka z pracy 'robot face' i bardzo metodycznie kazała mi 'zdobyć więcej informacji aby zaplanować dalsze działania' ...
A co to, jeszcze tu nikogo nie ma?
Witamy sie tym razem nie z pracy , a z pociagu..Cale zycie mieszkam w Szwecji a jeszcze nadal potrafie sie zdziwic, pociag z bawialnia, kulki te sprawy, wielkie rozkladane fotele, restauracja jak w czterogwiazdkowym hotelu, a toaleta wielkosci 3/3 , designersko na czarno grafitowo, z przewijakiem i prysznicem...
No i jedziemy na poludnie, 1200 km..W ostatniej chwili zrezygnowalam z auta, bo to jednak chyba nie na ten aktualny mulaco wymiotny stan..
Jutro zaczynamy wycieczke po sklepach meblowych, w poszukiwaniu ogromnej sofy jaka widze dobrze w swojej glowie i mebli do sypialni:-)..
Szkoda tylko, ze przez te marne samopoczucie nie moze sie czlowiek w pelni cieszyc:..

Witam :-)
podpowiedzcie mi prosze jak zrobic tu suwaczki? Nie widzę na profilu niczego, gdzie te suwaczki mogę wkleić![]()
część dziewczyny jak tam humor z rana? U mnie podły, niefortunna kompilacja hormonów i stresu. Nastrój mam fatalny chce mi się zostać w łóżku i przepłakać cały dzień ...![]()
witam.
mam dokładnie tak samo, chociaż pogoda cudna....
zostaję w łóżku a popołudniu chyba czeka mnie nieplanowana wizyta u gina- powtórka z rozrywki-krwawienie:-(