reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Sembonzakura współczuje tych bóli głowy, człowiek wtedy nie może się na niczym skupić i normalnie funkcjonować.

Kasienkadg pytam, bo bardzo różnie piszą i już nie wiem co myśeć i jak sobie wyliczyć. Okres miałam 08.08 do zapłodnienia prawdopodobnie doszło około 25.08

Kalendarz Ciąży - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety tu od 14

Kalendarz ciąży - ciąża tydzień po tygodniu - ciąża kalendarz - mamazone.pl - www.mamazone.pl tu nawet od 16

Oczywiście licząć od dnia ostatniej miesiączki tu podane jest.

Ostatnia edycja:
reklama
u nas na 'radosnej wyspie' pada ale akurat moje bóle głowy to najzwyklejsza migrena, mam ją odkąd pamiętam a od 5 go roku życia brałam środki przeciwbólowe więc teraz możecie sobie wyobrazić czym dla mnie jest migrena bez leków :/

Nanulika bardzo fajna ta tunika, mimo, że nie moje kolory, ale ładny fason, a na buty sama ostatnio zwróciłam uwagę jak byłam w CCC, bo właśnie zastanawiam się nad czymś z minimalnym obcasem lub z jego brakiem:)

Jutro teściowa robi dla mnie naleśniki z serem - tak aby jeść jednak ten nabiał ;) Zakupiłam kilka jogurtów więc będę się zmuszać.

Mam koleżankę, która uważa że w ciąży nie wolno farbować włosów bo chemia przenika do dziecka... Aha - paznokci nie powinno się również malować z tego samego powodu. Co Wy o tym myślicie?
Ja ciągle maluje paznokcie, ale włosy ufarbowałam szamponem tym razem....

ja zrobiłam sobie po zakupach wieczór piękności, peeling całego ciała, twarzy, maseczka, kremik, balsamik.... mmmm jak mi dobrze i pachnąco!!!

idę spaaaać! i tak dziś mega długo wytrzymałam!

Edit
Ja juz na nogach,czas na kawke! Milego dnia baby! :D

Ostatnia edycja:
Nanulinka podziwiam Cię, ja nawet jak kładę się spać o 19 to rano o 5 jestem nieperzytomna ;-) i po omacku idę do łazienki.
Ale w sumie to też wstaję koło 5. Normalnie masakra, a jeszcze trochę i rano coraz później będzie się robiło jasno i będzie jeszcze ciężej :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry