reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

U mnie tez wielkimi krokami zbliza sie farbowanie wlosow;) Tylko niestety malo jeszcze jest farb bez amoniaku;( Ja jestem naturalna blondynka, ale od 1,5 roku mam braz na glowie;)

Citrus - no to sie minelysmy bo ja do sportowej chodzilam do liceum;D A ktore to te twoje liceum? Bo po numerach to ja nie wiem;D

reklama
Wpadam na chwile Laptop mi siadl a z telefonu nie lubie pisac .Spanie nie przechodzi dalej jestem Do niczego .Co Do jedzenia nie lubie miesa ale sery biale czy zolte pycha ciasta i sok z wisni .

Zapominajka ja w ubiegłym tygodniu miałam taką chcicę na kapustę kiszoną, a teraz chodzą za mną pierogi ruskie, ale takie domowe.
Co do nabiału, ja jem sporo serów różnego typu, biały, żółty, kanapkowy… ale nie z przymusu tylko po prostu mam na nie ochotę.
Noelle1986 fryzjera zaliczyłam 2 tygodnie temu bo już nie mogłam wytrzymać, a teraz czas na kosmetyczkę! Gratuluję pozytywnej wizyty i przeogromnej fasolinkiJ
Citrus daj znać oczywiście jak ocenisz książkę.
Właśnie jadłam obiadokolację i w połowię tak mnie zmuliło, że nie wiem czy uda mi się ją dokończyć.

Mam 2 rodzeństwa, pytałam mamę ile tyła podczas ciąży, 4kg, 7kg i 13kg jak nosiła mnie:tak:wszystkie dzieci oczywiście zdrowe. Jakbym przybierała tak jak mama to całkiem przyjemnie by było.

Dziewczyny w którym tygodniu zaczyna się II trymestr? i będzie można trochę odetchnąć?

Ostatnia edycja:
kobiety za dużo piszecie, człowiek z pracy wraca a tu 9 stron przybywa O_O
ja jestem po 48 godzinnej gehennie, ból głowy tak kosmiczny jak tylko ja mogę mieć no i zero środków przeciwbólowych bo przed wizytą u lekarza nie chce brać nic... Dziś po płacy płakałam z bólu po prostu koszmar. Teraz jest trochę lepiej ale jak do jutra nie przejdzie to biorę wolne.

Ja i M powoli zaczeliśmy mówić bliskim znajomym o dzieciątku. W pracy jestem bezużyteczna i tak słaba że musze cały czas kogoś rosić o pomoc - żałosne.

Pytanko: dziś jest pi razy drzwi czas na okres (gdyby był) natomiast zauważyłam rano znaczną zmianę wydzieliny- stała się bardziej obfita i gęstsza. Normalna reakcja czy raczej infekcja? Ja specjalistka od wszelakiej maści intymnych infekcji jestem bo co wizyta na basenie czy gdzieś zawsze jakieś cholerstwo łapałam. Tym razem jednak zero swędzenia czy zaczerwienienia tylko wydzielina... Jest się czym martwić?

Aisha - ja mam wizyte 18.10;)

Aniaczek - ja juz mialam smaka na pierogi ruskie i juz je robilam;))) A I trymestr konczy sie wraz z 12 tygodniem;) Czekam na to z niecierpliwoscia i licze na to, ze moje samopoczucie ulegnie znaczacej poprawie;)))

reklama
Do góry