reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

to chyba najlepsza metoda:)
choć ja bzikuję chwilami i sama na siebie się za to złoszczę.... ehh
mdłości nie mam praktycznie wogóle, tzn jak mi niedobrze to znaczy ze jestem głodna - przechodzi. Na raz nie umiem dużo zjeść - ale muszę często bo właśnie niedobrze mi a to pomaga...
ale w zadnej ciąży nie przytulałam się z wucetem więc to mnie nie martwi.... raczej cieszy:)

no ale jak jakiś objaw miała a teraz zanika to oczywiście nadmyślenie się nanu włącza i knuje...

także Nanu idzie spać, coby się za bardzo nie dręczyć!:p a nóż-widelec obudzi ją ból piersi:D

reklama
hej kochane!!
Co tu zajze to złe wiesci od ktores:/ Pandora trzymaj sie kochana! jestem z Toba!!

A ja zbieram sie do pracy. Cos czuje ze to moje ostatnie podrygi ,i niedlugo na L4.Zmeczona jestem nieziemsko!
Pozdrawiam:*

ojoj, w niedzielę do pracy? buuuu...
ja wstałam i właśnie wcinam miskę muesli z mlekiem i soczek z pomarańczy:)
dzien dobry!!! :D

kurcze własnie zauważyłam,że robi mi się opryszczka na ustach.... można maść stosować?
na ulotce napisali:
"Przed zastosowaniem leku należy poradzić się lekarza.
Lek może być stosowany u kobiet w ciąży w przypadku, gdy w opinii lekarza korzyść
dla matki przeważa nad potencjalnym zagrożeniem dla płodu".

napisałam maila i sms do gin, nie chce dzwonic bo to niedziela a sytuacja nie jest jakas mega niebezpieczna...
ale moze miałyscie podobnie i coś wiecie?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)

Może mi, któraś powiedzieć co się stało u Pandory??? bo zbytnio nie mogę doczytać???? Mam nadzieję, że to nic strasznego.....

Ja siedzę sobie u rodziców... mamcia dzisiaj będzie gotowała rosołek ;-) uwiellllllllbiammmmmm :tak:

Nanulika ale tym śniadankiem zrobiłaś mi smaka... :szok: Z opryszczką nie pomogę bo tego nigdy nie miałam... i nie wiem czy możesz to stosować czy nie... poczekaj co Ci odpiszę gin a jak nie to z samego rana dn. jutrzejszego do niego dzwoń...

Ostatnia edycja:
gin odpisała że mogę zastosowac hascovir...

mam nadzieję,że nic to nie wywoła złego, tempka mi też dziś podskoczyła.....
a w necie różne opinie są....

Witajcie ranne ptaszki!

Ja siedzę i popijam kawkę, a później jakieś śniadanko. Mam zamiar dorwać depilator i zająć się nogami, a później kąpiel z maseczka na twarzy. Trzeba jakoś wykorzystać ten dzień wolny. Nie wspomnę, że mieszkanie przydałoby się ogarnąć, okna to już mnie wołają, ale mąż zabronił i zresztą może faktycznie nie ryzykować. Za 2 - 3 tygodnie ma przyjechać do mnie mama i obiecała w tej kwesti pomoc.

Nanulinka zimno leczę takimi specjalnymi plasterkami, ale też nie wiem czy je można stosować w ciąży.

Miłego dzionka, słoneczko świeci, ale zimnica jest!

reklama
Do góry