reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A jakich farb używasz? Bo ja tu same z amoniakiem mam i jestem załamana. Wyglądam jak jeden wielki ochydny odrost 

karlaczek
Aktywna w BB
aniaczek film cudowny
)) ogladajac wyobraziłam sobie moja kruszynke w brzuszku
ZAPOMINAJKO, w tej chwili Casting z Loreal, niby szampon ale odrost spokojnie ladnie rozjasnia, moze nie do bialosci, ale jak na farbe bez amoniaku ale ok:
http://www.loreal-paris.se/harfarg/farger/casting-creme-gloss/1013-extra-ljus-beigeblond.aspx
a normalnie Preference tez z Loreal:
9.3 Mycket ljus guldblond Récital Préférence by L'Oréal Paris
http://www.loreal-paris.se/harfarg/farger/casting-creme-gloss/1013-extra-ljus-beigeblond.aspx
a normalnie Preference tez z Loreal:
9.3 Mycket ljus guldblond Récital Préférence by L'Oréal Paris
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja mam naturalne ciemne, więc szampon raczej nie da rady :-(
citrus
Fanka BB :)
Zapominajka, ja używam!
Ta farba ładnie pachnie i nie ma z nią problemu. Farbuj spokojnie, tylko nie zamykaj się w łazience (żeby nie wdychać tak czy siak) i po ufarbowani umyj włosy ze dwa razy, dla pewności, że zapach nie pozostanie na włosach. To pierwszy blond którego używam, który się nie wypłukuje i nie płowieje. Robię od kilku miesięcy TYLKO odrosty - kolor odrostów jest identyczny z kolorem na całej długości włosów. Zdecydowanie najlepszy blond jaki stosowałam! Z czystym sercem polecam, włosy robiłam ostatnio dwa tygodnie temu 
A, no ale jest mało wydajna, wiec jeśli masz włosy dłuższe, niż do połowy szyi, albo gęste, to lepiej kupić dwa opakowania na pierwsze farbowanie - potem same odrosty. Aha, no i właśnie przeczytałam, że na włosach bardzo ciemnych mogą nie wyjść wystarczająco jasno.
Ta farba ładnie pachnie i nie ma z nią problemu. Farbuj spokojnie, tylko nie zamykaj się w łazience (żeby nie wdychać tak czy siak) i po ufarbowani umyj włosy ze dwa razy, dla pewności, że zapach nie pozostanie na włosach. To pierwszy blond którego używam, który się nie wypłukuje i nie płowieje. Robię od kilku miesięcy TYLKO odrosty - kolor odrostów jest identyczny z kolorem na całej długości włosów. Zdecydowanie najlepszy blond jaki stosowałam! Z czystym sercem polecam, włosy robiłam ostatnio dwa tygodnie temu A, no ale jest mało wydajna, wiec jeśli masz włosy dłuższe, niż do połowy szyi, albo gęste, to lepiej kupić dwa opakowania na pierwsze farbowanie - potem same odrosty. Aha, no i właśnie przeczytałam, że na włosach bardzo ciemnych mogą nie wyjść wystarczająco jasno.
Ostatnia edycja:
aniaczek film cudowny)) ogladajac wyobraziłam sobie moja kruszynke w brzuszku
jaki film, jaki?
"zycie przed zyciem"????
Ja mam naturalne ciemne, więc szampon raczej nie da rady :-(
skarbie, a jakie ja mam...wroc sobie do starych zdjec grudniowkowych, prawie czarne
..tylko, ze tego odrostu nie moze byc duzo, to fakt...no i ja chyba wracam zaraz do preference, dwa tyg tak na wszelki, rozmawialam z moim friendem Witoldem ginekologiem surferem i mowi ze nie ma problemu...
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No ja też preferencem robiłam. Odrost rośnie, a ja ciągle w rozterce...
Citrus oglądam. Mam nadzieję, że z niego placek nie zostanie...
Citrus oglądam. Mam nadzieję, że z niego placek nie zostanie...
Podziel się: