reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zapominajka, ja używam! P59205-9.13-pack.png Ta farba ładnie pachnie i nie ma z nią problemu. Farbuj spokojnie, tylko nie zamykaj się w łazience (żeby nie wdychać tak czy siak) i po ufarbowani umyj włosy ze dwa razy, dla pewności, że zapach nie pozostanie na włosach. To pierwszy blond którego używam, który się nie wypłukuje i nie płowieje. Robię od kilku miesięcy TYLKO odrosty - kolor odrostów jest identyczny z kolorem na całej długości włosów. Zdecydowanie najlepszy blond jaki stosowałam! Z czystym sercem polecam, włosy robiłam ostatnio dwa tygodnie temu :)

A, no ale jest mało wydajna, wiec jeśli masz włosy dłuższe, niż do połowy szyi, albo gęste, to lepiej kupić dwa opakowania na pierwsze farbowanie - potem same odrosty. Aha, no i właśnie przeczytałam, że na włosach bardzo ciemnych mogą nie wyjść wystarczająco jasno.

Ostatnia edycja:
Ja mam naturalne ciemne, więc szampon raczej nie da rady :-(

skarbie, a jakie ja mam...wroc sobie do starych zdjec grudniowkowych, prawie czarne:-D..tylko, ze tego odrostu nie moze byc duzo, to fakt...

no i ja chyba wracam zaraz do preference, dwa tyg tak na wszelki, rozmawialam z moim friendem Witoldem ginekologiem surferem i mowi ze nie ma problemu...

Oglądacie wznoszenie się Felixa Baumgartnera? Obłęd, dla mnie to niepojęte, by ryzykoać w taki sposób, masaaaaaaaaakra!

reklama
Do góry