reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zemdliło mnie ze strachu :szok: Bałam się bardziej, niż przed pierwszym dzieciowym USG, uwierzycie? Obłęd, niesamowity człowiek!

nie kumam o co chodzi z pam...
może nie w temacie jestem....

ale Baumgartner obejrzany - niezły oszołom!!! dobrze,że wszystko się udało!
Must be the music - występ kolegi z LO obejrzany, bardzo mi się podobał i nawet smsa wysłałam (teraz spamy przychodzą ehhh)

A na obiad S miał dziś robić polędwiczkę wieprzową z kurkami ale polędwiczka do teraz w lodówce bo na samą myśl o niej robiło mi się niedobrze, za to S leciał mi kupić nutellę i usmażył naleśniki:) błogo mi było:)

na maxa nie chce mi się jutro do pracy,buuuu....
jeszcze dość ciężki tydzień mnie czeka:/

reklama
Do góry