reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Moje słodkie ciężarówy!
Melduję się z pracy! Dziś siedzę tylko do 15-tej, więc spokojnie sobie wytrzymam, bez stresiora :))) Planuję dziś zrobić na obiad pieczonki. Takie proste, chłopskie, zagłębiowskie danie (Kasieńka powinna wiedzieć, o co chodzi). Robi się je tak (wersja domowa), że w garnku układa się warstwami pokrojone w plasty ziemniaki, cebulę, buraki, marchew i kiełbasę, doprawia się solą, pieprzem, odrobiną np. ziół prowansalskich i się dusi do miękkości. O Chrystusie Nazareński, uwielbiam :-D Smakuje przeobłędnie i gdy przychodzi jesień i zima, zawsze robię kilkakrotnie w sezonie. Polecam, bo to naprawdę fantastyczna rzecz <3

PS. Mnie kłuje w dole brzucha od kilku dni. Nie mocno, ale czuję, że coś rośnie :p

reklama
Citrus - uwielbiam pieczonki;D W tym roku sie ich baaardzo duzo najadlam przez lato na działce - zrobione w takim żeliwnym garze jak przystało:-) Polecam wszystkim dziewczynom, które nigdy tego nie jadły;) A oprócz tego co Cytrynka napisala - mozna dodac jeszcze boczek;):tak:

A ja sie chyba zarazilam dzis powerem od Nanu:-D Caly dom wysprzatany, ale pomogla mi moja przyjacioleczka, za co jestem jej niezmiernie wdzieczna, bo we dwie poszlo sto razy szybciej:-D

widzę, ze nie jedyna dzisiaj sprzątam ;-) własnie skończyłam zupke dyniową, z której jestem niezmiernie dumna...wyszło pycha, mniam

co do bóli - plecy z pośladkami, kłucie w brzuchu, piersi, ale z tego co czytam to wszystko normalne , więc nie panikuję

a ja dzis schizy łapie... obudziłam sie bez bolu cycków, w sklepie słabo mi było i pawia pusciam... a potem nic, nawet zjadłam kotlety z surówka i ziemniakami.... aaaaa schizuje.....

U mnie w domu dalej syf, ale taki totalny....ja zaraz za bigos sie wezme, bo miesko rozmroziłam juz i poprostu musze.....

Cześć dziewczyny:)
Miłego weekendu Wam życzę.
Mało tu zaglądam bo niestety od poniedziałku muszę leżakować przez większą część dnia, więc się stosuję do zaleceń gina.
Citrus Ty to wiesz co dobre :) uwielbiam tą Pieczonkę, ale właśnie z żeliwnego gara, który mają moi znajomi. Rewelacyjna potrawa.

reklama
Heja:-)
Mysiak wspolczuje !! mnie to glowa boli okropnie - mam dosc tego bolu . Niestety ide na noc do pracy -a tak bym sobie w domu posiedziala.
Ta pieczonka brzmi przepysznie -ale dzis nie nadaje sie do pitraszenia . Narazie energii zero.

Do góry