reklama

Maj 2013 :):)

Hej DZIEWCZYNY!!!

Bylam dzis u ginki!! wszystko ok - serducho bije az milo popatrzec:-)) . 9 tydzien , termin na 26 maja :-)
Pobrala mi wymaz z kanalu szyjki - miala ktoras z Was cos takiego? musze to jutro zaniesc do laboratorium.
Ciesze sie ,ze szczescie nasze rosnie:-)

reklama
minerva, nanulinka zapraszam do mnie... kurz jak cholera, pełen zmywak garów... oj cienko to widze.... potrzebuje poocy domowej hahahhaha

Marja... hm. wymaz z szyjki to niekoniecznie cytologia, moze być tez badanie czystości na obecność bakterii i grzybków.. jak tak miałam w ciaży z asią... i wychodowali mi paciorkowca hahaha :) brałam antybiotyk :)

to może chce dodatkowo coś sprawdzić, skąd ten stan zapalny..... choć ponoć w ciąży zdarzają się właśnie takie historie częściej.... nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze! najważniejsze że lekarz ma wszystko pod kontrolą:)

Jak czytam o tych waszych podbojach domowych to czuje sie jak bym z innej planety byla:szok: Ja dzis tylko zrobilam obiad, troche ogarnelam kuchnie i wyprasowalam pare rzeczy... I uwazam to za niezle dokonanie he:-D A pomine fakt, ze zbiera sie pranie, kurz, lazienka mnie wola i podlogi tez... No i wypadalo by zrobic przetasowanie w szafie i pochowac niepotrzebne letnie ciuchy:dry: Ale licze po cichutku, ze niedlugo przyjda znowu "nadprzyrodzone" sily z przed ciazy i wszystko nadrobie:-D Moj małż niestety nie ma teraz zbyt duzo czasu, zeby mi pomagac...:-(

Kupilam sobie dzis 3gazety "Dobra Mama" w cenie jednej i mam zamiar czytac na dobranoc:tak:

A i zastanawiam sie czy nie kupic mojemu małżonkowi jakiejs ciazowej ksiazki dla tatusiow, co by mu przyblizyc troche te role... Tylko nie wiem jaka i nie wiem czy bedzie czytal:confused: Bo to nasze pierwsze dzieciatko i on w tych sprawach jest prawie ze calkiem "zielony".:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry