• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

nanulinka to teraz zapraszam do mnie skoro masz takiego powera ... wiem, że trochę daleko:-) ale u mnie tyle sprzątania, mój D uciekł na wieś (bo się jego kobyła stęskniła:wściekła/y:)a ja cały weekend sama z moimi dziewczynami, do tego mam tyle prasowania, że aż płakać się chce:sad:

reklama
Nanu - matkoooooo skąd ty masz tyle sily?!:szok: Ja dopiero podnioslam sie z lozka, kreci mi sie w glowie jak nie wiem, pije kawe na podniesienie cisnienia, ale to nie zmienia faktu, ze nie mam na nic sily...:-( A moj dom wola o pomste do nieba i moj obiad tez:-(

Nanu - oddaj mi troche tej sily... To nawet poprasuje i za ciebie i za siebie... Ja mam nadzieje, ze to za jakies 2-3tygodnie sie skonczy i bede sie czula w miare normalnie... Bo inaczej zwariuje;] A tak przy okazji prosze o dopisanie mojej wizyty na 8.11 ;):tak:

Nanu, podziwiam powera, ja dziś mam średnie siły, tylko obiadek upieklam i z dzieckiem sie pobawilam.
Aska, wiem o czym mówisz jesli o prasowanie chodzi. U mnie 2 kosze z zeszłego weekendu czekają. Mimo ze lubię nawet, to mam jakaś taka blokadę, ze zamiast pracować, czytam wiadomości. W końcu weekend powinien być od odpoczywania.
Przynajmniej mezulo wreszcie wrócił z konferencji, odciazy mnie troche przy hiperaktywnym synku, a ja sobie zrobię wieczorkiem małe spa jako, ze nawiozl mi cała torbę kosmetyków z nad morza martwego:-) I jak pięknie pachną...

Cześć dziewczynki :-)

Wreszcie weekend :-) Już nie mogłam się doczekać...:-)

Nanulika no ładnego miałaś dzisiaj powera ;-) Ja sprzątała będę jutro... zapewne mężulek mi pomoże (zresztą jak zawsze) :tak:

nom:) ja S. zostawiłam na jutro mycie podłóg i dokończenie łazienki:)

A pieczeń ma tak obłędnie pachnie,że już nie mogę się doczekać aż S przyjdzie i będziemy szamać:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry