• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kaja ale ja jestem w stanie Cię zrozumieć... bo nie dość, że ciąża to jeszcze masz dziecko, które niestety potrzebuję mamy... :-) A tak jak np. ja to będzie moje pierwsze dziecko tak więc mam tylko czas dla siebie i mężulka... tak więc jest więcej siły na wszystko :-)

no, my juz troche opanowalismy jak sie organizowac...
chca miec obiad, to na czas jego gotowania musza sie ewakuowac, bo tak nie trawie zadnego zapachu, ze wietrze...a tu juz zero stopni..
tylko najgorsze to zmeczenie 24 na dobe..
chociaz moje dziecko tak sie umie juz zajac soba, ze wystarczy po prostu byc:tak:
choc i tak , to co mi najlepiej wychodzi jak nie wymiotuje to kanapowanie..
juz trace nadzieje, ze to kiedykolwiek minie:baffled:

Hej! Ja dziś o 14 skończyłam pracę, zrobiłam zakupy, umyłam okna, wyprałam firanki i ręczniki, posprzątałam w domu, ugotowałam barszcz czerwony właśnie się nim zajadam i czytam co u Was.
To ta pogoda mi takiego powera dała... do dziś byłam jak Kaja porcelanowo-kanapowa. Mam nadzieję że to już mi tak zostanie, chociaż rano tradycyjnie musiałam pogadać z wodnikiem szuwarkiem.
Miłego wieczorku, ja kończę zupkę i lecę prasować firanki.

Hej! Ja dziś o 14 skończyłam pracę, zrobiłam zakupy, umyłam okna, wyprałam firanki i ręczniki, posprzątałam w domu, ugotowałam barszcz czerwony właśnie się nim zajadam i czytam co u Was.
To ta pogoda mi takiego powera dała... do dziś byłam jak Kaja porcelanowo-kanapowa. Mam nadzieję że to już mi tak zostanie, chociaż rano tradycyjnie musiałam pogadać z wodnikiem szuwarkiem.
Miłego wieczorku, ja kończę zupkę i lecę prasować firanki.

Mysiaku, czytalas to:szok::-D??

lo matko, kiedy ja zrobie chociaz polowe:-D

jakby było Wam mało to właśnie wyprasowałam i powiesiłam firanki i zasłony i przy okazji małżowi spaliłam ziemniaki i gotuje 3 raz dzisiaj:)

nanu - dokładnie za wszystkie majówki:) Jestem z nas dumna.
A teraz padam na ryjek...idę się położyć
Dobrej nocy Majóweczki bez koszmarów i bezsenności

reklama
Siemanko kochane!

Nanulinka Minervaa oszalałyście? :-) Trzymam kciuki żeby enegria i dobre sampoczucie trzymały się Was jak najdużej, a pozostałe Mamuśki żebyśmy tak szybko dołączyły do nich jak tylko jest to możlowe:-D

Ja na zapachy też jestem wrażliwa, ale nie wszystko mi przeszkadza, to samo z jedzeniem niektóre rzeczy mi podchodzą inne już nie.

Dziś moje samopoczucie lepsze, mdłości mi towarzyszyły, ale nie cały dzień, przychodziły i odchodziły i tak w kółko.

Za tydzień ma wizytę i chyba się już stresuję bo też miałam okropny sen przedwczoraj. Byłam na Usg i obserwuję ekran a Gin mi pokazuje i tłumaczy: tu mamy dzidziusia, a tu coś nowego torbiel, która niestety zabiła dzidziusia, jeżeli organizm nie oczyści się sam do 11.11 zapraszam na wizytę w celu usunięcia pozostałości. Obudziłam się cała mokra, okropne to było, dlaczego śnią nam się takie paskudne rzeczy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry