Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agara to co się nie chwalisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agara to co się nie chwalisz?
Swietne wiadomosciChwale sięwszystko ok serduszko bije małe rośnie , dostałam fotke z usg a następna wizyta 20 listopada
ważono mnie a termin porodu przesunął się o 4 dni czyli 27 maj ale to sie jeszcze pewnie zmieni nie raz
![]()
,mi tez termin skacze ostatni raz koniec kwietnia 28,30.teraz 22,24 kwietnia oczywiscie gin mi -10 robi bo przy 3 cesarce to normalne :-)
Chyba, że cc to wtedy lekarze 
tyle dobrego, że jemu nic się nie pogięło, bo przywaliłam w hak, ale ja mam popękany zderzak, a nie mam autocasco.. :/ eh, życie.
jaki wrócę do świata żywych, to może będę bardziej "rozmowna".. 
, inhalacje olejkami eterycznymi, krople do nosa z soli morskiej np. Pure Sea, syrop *spam*, maść majerankowa pod nos, wygrzewanie w łóżeczku... i czekanie na lepsze czasy!