reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Agara to co się nie chwalisz?

Chwale się :) wszystko ok serduszko bije małe rośnie , dostałam fotke z usg a następna wizyta 20 listopada :) ważono mnie i nic nie przytyłam nic a nic
a termin porodu przesunął się o 4 dni czyli 27 maj ale to sie jeszcze pewnie zmieni nie raz :)

Ostatnia edycja:
agara gratuluje.

ja dziewczyny tak cierpie na nudności ,że szok. nie mogę jeść mięsa, wędlin, sałaty, majonezu, ketechupu przypraw. ciągle mnie boli żołądek,
przyswajam wszystko co kwaśne tzn ogórki, pomarańcze,
i jeszcze jogurty

Chwale się :) wszystko ok serduszko bije małe rośnie , dostałam fotke z usg a następna wizyta 20 listopada :) ważono mnie a termin porodu przesunął się o 4 dni czyli 27 maj ale to sie jeszcze pewnie zmieni nie raz :)
Swietne wiadomosci :tak: ,mi tez termin skacze ostatni raz koniec kwietnia 28,30.teraz 22,24 kwietnia oczywiscie gin mi -10 robi bo przy 3 cesarce to normalne :-)

Hej,
witam się i ja.. sorki, że tylko tak podczytuję i nie piszę, ale od kilku dni ledwo żyję.. najchętniej położyłabym się do łóżka i obudziła po skończonym I trymestrze.. z nadzieją, że pewne jego "przywileje" miną.. generalnie non-stop mi niedobrze, nie mam ochoty nic jeść, dodatkowo od 3 dni mam na maxa zawalone zatoki - nie mogę oddychać i z tego pobolewa mnie ciągle głowa... a jeszcze dziś rozwaliłam zderzak w moim autku, bo wjechałam w faceta przede mną.. :wściekła/y:tyle dobrego, że jemu nic się nie pogięło, bo przywaliłam w hak, ale ja mam popękany zderzak, a nie mam autocasco.. :/ eh, życie.
W każdym razie podczytuje Was na bieżąco i kibicuję każdej z osobna :tak: jaki wrócę do świata żywych, to może będę bardziej "rozmowna".. :tak:

Noelle1986 - czosnek, herbata z cytryną, sokiem malinowym, miodem, gorące mleko z masłem i miodem,rosołek tłusty a gorący ;-) syrop z cebuli (siekana cebula zasypana cukrem, aż puści sok) - PS. sorry, ale ja bym się murowanie porzygała!!! :no:, inhalacje olejkami eterycznymi, krople do nosa z soli morskiej np. Pure Sea, syrop *spam*, maść majerankowa pod nos, wygrzewanie w łóżeczku... i czekanie na lepsze czasy!

Ostatnia edycja:
Noelle ja od wczoraj też walczę z choróbskiem i jak byłam u lekarza wczoraj to mi zalecił abym psikała sobie w gardle Tymsalem ( to jest areozol ziołowy całkiem bezpieczny dla kobiet w ciąży) Mam 3,4 psiknięcia do buzi, zamknąć buzię poczekać ok 3 min i następnie przepłukać buzię ciepłą wodą. Do tego zrobiłam syrok z cebuli i wcinam nieograniczone ilości czosnku i powiem Ci, że zaczynam czuć się coraz lepiej.
Zdrówka :)

reklama
Do góry