reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Hej dziewczyny
Kurcze ile stron do nadrobienia, nie bylo mnie 1,5 dnia i normalnie....

JA nabralam troche energii i zabralam sie wczoraj za przegladanie i obrobke jesiennych fotek, jak patrze na te sliczne fotki z tamtego tygodnia, takie piekne slonce i te kolory, to az mi sie humor poprawia, a dzis buro na dworze. Mam dzis tyle do zrobienia w domu ze zastanawiam sie od czego zaczac, nabralam checi by zrobic porzadki w papierach i szafach ile uda sie zrobic zobaczymy heheheehe

karlaczek trzymaj sie i wpadaj do nas odczasu do czasu, wiem ze pewnie Ci ciezko, ale po smutnych dniach napewno zaswieci i dla was slonce

Kochane poniewaz juz coraz bardziej sie znamy zaczynaja sie powoli USG ze wskazaniem plci itp, chcialabym zmienic troche postac naszej listy majowek, w watku bez komentarzy jest propozycja przy dwoch pierwszych dziewczynach z listy, oczywiscie jesli chcecie mozemy dodac do tego dodatkowo nasze imiona itp. Jak sie na to zapatrujecie? No i ewentualnie powoli chcialabym by lista byla aktualna i zawierala wszystkie z nas te aktywne, bo napewno zdazy sie tak ze ktos po napisaniu kilku postow rezygnuje z forum, a jest nas juz sporo.

Jak dla mnie ok. Ja bym chciała uaktualnić grupę zamkniętą.
Jeśli kogoś nie ma, a chciałby proszę o PW, macie tam podgląd na na członków. Jest kilka dziewczyn które się nie udzielają. Proszę o info co z nimi zrobić.

Ja uważam, że to dobry pomysł i może wtedy wyjdzie które dziewczyny korzystają z forum a które nie, te które korzystają napiszą biedroneczce aktualne dane wg przykładu podanego dziś przy liście majówek,
pozdrawiam :)

ps karlaczek strasznie mi przykro :( dla Twojego Aniołeczka
[*]

Ostatnia edycja:
buu szpital w domu syn chory m chory i mnie w gardle drapie... :(

ja tez jestem za uaktualnieniem listy, duzo dziewczyn juz od dawna nie pisze jak by co zawsze moga przeciez dolaczyc i mozna dopisac, a na liscie wyrazisciej i przejrzysciej jest jak sa te osoby ktore sie udzielaja na naszych majowych watkach

karlaczek- sciskam mocno i zycze duzo sily, sama przez to 2 razy przechodzilam,mysle ze taki pogrzeb dziecka jest bardzo waznym etapem na tej smutnej drodze, tez to przy ostatniej stracie przechodzilam, trzymam mocno kciuki by Wasze marzenie o dziecku jak najszybciej sie spelnilo

biedroneczka - już wysłałam dane, jestem za uaktualnieniem :)
zapominajka - do Ciebie tez napisałam PW, bo ni ma mnie jeszcze na zamkniętej, a chciałabym.. :tak:

Nie wiem, jak rozwiązać problem osób, które realnie już się nie udzielają.. chyba dałabym im jeszcze trochę czasu, może wrócą..?

reklama
Ja tez sie uaktualnie tylko z domu:) w tel niewygodnie:)

A scigam wizytujace Zapominajko,bo nie wiem jak wy ale ja napawde 3mam kciuki za wizytujace! I sie martwie jak ktos prosil o kciuki wpisujac sie na liste wizyt a potem znaku nie daje...
Moze przez moje 2 straty...

Uwazam jednak ze jak ktos sie wpisuje na liste wizyt to powinien dac znac...

Do góry