reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
ja wlasnie zjadlam kawaleczek brie..w poprzedniej ciazy tez od czasu do czasu, nie kilogramami, z umiarem, ale zadnych paranoi..
lody tez jem i majonez:-D i w ogole, wszystko jem..

a do tego wszystkiego jeszcze nie zamierzam nikogo karmic piersia bo tego nie lubie:szok::-D

powinnam spakowac walizke chyba bo moge wkrotce wyjechac na stos:-D:-D? chociaz tu raczej normalne na forum babeczki, wiec ciul z walizka:-D

Ostatnia edycja:
to dla mnie też stos usypcie bo marzę o Mojito i papierosie. I nawet bym majonez odpuściła do końca ciąży żeby zapalić sobie ...

to dla mnie też stos usypcie bo marzę o Mojito i papierosie. I nawet bym majonez odpuściła do końca ciąży żeby zapalić sobie ...

usypcie...du...jasio karuzela:-D
myslisz ze to tak latwo?
tam trzeba wyjechac, walize zabrac, ciuchy tylko latwopalne, zeby nikomu zycia nie utrudniac..:laugh2:

mi tez sie chce dymka..

ale przynajmniej samokrytyka jest , to i tak dziewczyny sukces i ja (daje sobie takie prawo) rozgrzeszam.
ja marzę o mojito (ulubione)
a ponadto z ręką na sercu jem pasztet, majonez na kanapce (na pomidorze :szok:) ,ketchup mogłabym jeść łyzkami.
dodatkowo pomarańcze, mandarynki ( warunek kwasne) i kapusta kiszona

Powiem Wam herezję: gdy piekę ciasto, zawsze próbuję surowego ciasta :sorry2:

"W związku z tym, że lody zawierają surowe jaja mogą być źródłem zakażenia bakterią salmonellą. Zatrucie nią objawia się biegunką i może powodować odwodnienie, co stanowi bezpośrednie zagrożenie dla rozwijającego się płodu."

Pierdzielenie. Nie każde lody mają w składzie surowe jajka, trzeba zwracać uwagę na skład!

A MAJONEZ MA KONSERWANTY, nie siejcie paniki, bo zaraz się okaże, że mamy wpieprzać sałatę hodowaną ekologicznie :-D

O, a ja bym się chciała napić Gingersa. Jak przed ciążą piwo piłam od wielkiego dzwonu, a mocniejszy alkohol od święta, tak teraz bym się napiła piwa... *_*

Ostatnia edycja:
reklama
Brie z zurawina jak najbardziej.Poddany obrobce cieplnej wypada z listy"zakazanych".Ja sie tak cala wczesniejsza i ta obecna ciaze ratuje.Bo ja plesniaki lubie.Ale najchetniej te z niebieska albo zielona plesnia....mniam,mniam...

O lodach nawet nie bede czytac!Podobnie jak o majonezach i innych takich.Na liscie od gina nie mam wiec nie przyswajam ich ewentualnej szkodliwosci!Ot co :-D I ja tez zawsze oblizuje lyzke jak wyleje ciasto do foremki :sorry2: Ale jajka parze wrzatkiem wiec jestem rozgrzeszona.I mam ochote upic sie winem.I na papierosa tez mi przychodzi ochota chociaz nie pale od 6 lat :sorry2: Poza tym jestem wzorowa Matka-Polka.Smarkule wyslalam do sasiadow i dopiero ide odebrac.I mialam 1,5godz swietego spokoju.I sobie wstawilam rosolek na jutro i zamarynowalam miesko.I teraz kapiel i spac :-D

Do góry