reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja tam też jem wszystko praktycznie... no, bez surowych ryb np. w sushi i surowego mięsa i wędlin.
na pewno jem majonez, trochę serów pleśniowych, lodów mało, bo nie przepadam... aha, no i popijam Bavarię 0,0% - na początku mi nie smakowała, ale teraz nawet, nawet... no a pasztet to średnio co 2 dzień łyżeczką z puszki :-D

Framama, nie ironizuj :-D Całe życie byłam panikara pierwsza klasa, dopiero W. mnie za każdym razem sprowadza na ziemię i pokazuje brak racjonalizmu moich obaw :-)

PASZTET ZE ŚLIWKĄ!!!!!!!!!!! O kuźwa, chcę teraz, zaraz! I wątróbkę z octem balsamicznym i musztardą francuską... I moją wędlinę wołową, której ZABRAKŁO DZISIAJ W SKLEPIE!!!!!!!!!!

Boże...

Ostatnia edycja:
kaja toż to przecież przestępstwo :-p
mdla ale Ci dobrze, moja miałczy mi za uchem.

citrus całe szczęście, że są Ci mężczyzni :-D
bez nich pewna zguba :-D

Ostatnia edycja:
Ty sie malenka tam nie podsmiewaj, bo bedziesz miala do czynienia...z ciazowa mafia, nadalam sobie troche wyzszy status, bo wlasciwie jest nas troje, to juz raczej organizacja przestepcza bym smialo powiedziala;-)..

przestepczosc zorganizowana:szok::-D

Zapo...dlaczego uwazasz ze ja w iglo mieszkam:-D..

Kurcze, moj kolega z polski, z racji tego miejsca zamieszkania na biegunie nazywa mnie biegunka:-D

reklama
Kaja bo ja jedno takie zdjęcie stare pamiętam. I tam wszystko białe u was było i tylko ty nie biała w takich wielkich okularach słonecznych, a u nas wtedy wiosna chyba była :-D
Tak mi się ten obrazek utrwalił i nie odpuszcza, że dla mnie w iglo pozostaniesz :laugh2:

No i nie mam mózgownicy i jestem blond.
Co się dziwisz :-p

Do góry