reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Też bym chciała mieć wolne, a tu niestety... :-( Pewnie będę pracować do końca kwietnia i skończy się tak, że urodzę dziecko i stanę przed świadomością, że zupełnie nie celebrowałam swojego odmiennego stanu. Myślałam, że uda mi się wziąć wolne przed świętami, ale będę pracować od 19 do 21, więc zupełnie z dupy, tłuc się tramwajem po zimnicy tylko po to, żeby siedzieć dwie godziny? Posrane... :dry:

reklama
Ja biore wolne w wigilie i 27 i 28go. W sylwestra do pracy.
A w nowym roku planuje tak do max 20go stycznia i pierdziele system-ide na L4. Takze juz niedlugo... tylko wlecze sie na maxa!

PolaTola, Eklerkaa gratuluje :-) mam nadzieje, że za tydzień też już będę wiedziała...
Mdła ależ Ci zazdroszczę :tak:, ja jeszcze nic, nawet tyciego boksa czy kopniaka:baffled:

My już po zakupach mikołajkowo-świątecznych. Ufff, z głowy :-). Został tylko mąż.

Czerwony pies? :szok: Google pokazało mi to:

Zobacz załącznik 520548 Chyba faktycznie nie masz :-D

Ech... z tymi szczochami to poniżej pasa. Chłop mój się obśmiał jak fretka :-(

takiego moglabym miec:-D

rozyczka, röda hund to jest rozyczka:-D

ja jesli chodzi o buty to oficerki, venezia czy prima moda , ale z tych co mam zadne nie maja dobrej podeszwy ..
ale w zakamarkach garderoby, wsrod jeszcze nie wywiezionych rzeczy znalazlam jedne ktore sie nadadza, poki co, bede w polsce to cos kupie..
a , ze lece samolotem, to nie chce brac niewiadomo ile tego bagazu, a musze wziasc caly zestaw na narty, buty, kurtke, spodnie, a to troche miejsca zajmuje, zamiast wszystko wyslac z S...i to jest wlasnie to, ze sie nie umie podjac decyzji, ze mozg wyzarlo, a czy ja to bede potrzebowala czy nie, wrrrrrr:crazy:

dobra, senioritas, Zapominajka juz u gina ?

Ostatnia edycja:
Taram pam pam:-D..

Załączniki

• DSC_0655.jpg
    DSC_0655.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 52
No i upiekła kaja sernik. I do tego bezczelnie denerwuje głodne kobiety w ciąży, które niestety siedzą teraz w pracy i widzą na ekranie monitora takie zdjęcie. Mam ochotę wydrapać Ci oczy:-)

reklama
Do góry